«Κρεμάλα στους παιδεραστές»: Συνθήματα κατά του 53χρονου μαστροπού στον Κολωνό

«Παιδοβιαστές δεν χωράνε στη γειτονιά» και «φόλα στους βιαστές» έγραψαν -μεταξύ άλλων- άγνωστοι τόσο στο κατάστημα, όσο και στο επαγγελματικό όχημα που διατηρεί ο 53χρονος επιχειρηματίας, Ηλίας Μίχος, στον Κολωνό, ο οποίος κατηγορείται πως βίαζε συστηματικά ένα 12χρονο κορίτσι υπό την απειλή όπλου, ενώ παράλληλα δεν δίσταζε να την πασάρει σε πελάτες που ψάρευε στο διαδίκτυο έναντι αμοιβής.
Έξω από την επιχείρησή του συγκεντρώθηκε και ομάδα ατόμων, η οποία κρατώντας πανό, φώναξε συνθήματα και μετά από λίγη ώρα αποχώρησε.
Ο 53χρονος αναμένεται να απολογηθεί την Τετάρτη και κατηγορείται για αδικήματα που αφορούν βιασμό ανηλίκου κατ' εξακολούθηση, διακεκριμένη περίπτωση μαστροπείας με χρήση ηλεκτρονικών μέσων επικοινωνίας, γενετήσια πράξη με ανήλικο, διακεκριμένη περίπτωση κατάχρησης ανηλίκου από πρόσωπο που δέχεται τις υπηρεσίες του ανήλικου κατ' εξακολούθηση, κατάχρηση ανηλίκου, διακεκριμένη περίπτωση πορνογραφίας ανηλίκων κ.ά.
Σχετικά Άρθρα
- Αντιδράσεις για τις υδατοκαλλιέργειες | Δεν κάνει πίσω η Κυβέρνηση - Στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης οι δύο δήμαρχοι της Κυνουρίας
- Τρίπολη | Επιτυχημένη ενημερωτική ημερίδα για τις προσκλήσεις κρατικών ενισχύσεων του Προγράμματος «Πελοπόννησος 2021-2027»
- Πτωχός: "Στην Αρκαδία, όπως και σε κάθε γωνιά της Πελοποννήσου, προχωρούμε με σχέδιο στην υλοποίηση έργων που θωρακίζουν την οδική ασφάλεια"
- Αναφορά στο Ευρωπαϊκό Ελεγκτικό Συνέδριο για το πρόγραμμα Antinero | Συνυπογράφουν SOS Μαίναλο και Δίκτυο Φορέων και Πολιτών ΠελοπόννηSOS
- Ο Γιάννης Πετρόπουλος παραμένει στον Πήγασο!