Menu
RSS
Δευτέρα, 29/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Γυναίκα από το Άργος μεταφέρθηκε με μώλωπες στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο - Μήνυσε τον άνδρα της, ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς της Τρίπολης (vd)

Γυναίκα από το Άργος μεταφέρθηκε με μώλωπες στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο - Μήνυσε τον άνδρα της, ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς της Τρίπολης (vd)

Ένα περιστατικό φρίκης συνέβη στο γειτονικό Άργος με μία υπόθεση που αφορά καταγγελία και νοσηλεία γυναίκας μετά από επίθεση από τον άνδρα της. 

Το ρεπορτάζ μετέφερε στο Action24 η Έλλη Αρτοπούλου από το «Καλημέρα Αρκαδία».

Αναφέρθηκε ότι την Παρασκευή 1 Μαρτίου, η εν λόγω γυναίκα μεταφέρθηκε στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο με εμφανή τα σημάδια κακοποίησης. Μέσα από  το Νοσοκομείο, κατάθεσε μήνυση εναντίον του άνδρα της, ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς της Τρίπολης και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα του Άργους.

Την Τρίτη θα οδηγηθεί στον ανακριτή. «Στη συνέχεια της έρευνας, ίσως ακούσουμε πράγματα που θα σοκάρουν ακόμα περισσότερο την τοπική κοινωνία» είπε η Έλλη Αρτοπούλου.

Ο Πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ κ. Γιαννακός είπε ότι απορεί κανείς γιατί η γυναίκα δεν πήγε στο Νοσοκομείο του Άργους και ήρθε στην Τρίπολη. «Ήταν εμφανώς κακοποιημένη, είχε μώλωπες, αλλά δεν διαπιστώθηκε ότι χτυπήθηκε με σιδερόβεργα ή ότι έπεσε κάποιο καυστικό υγρό πάνω της. Έμεινε ένα 24ωρο μέσα, την επόμενη ημέρα έγιναν κι άλλες εξετάσεις και πήρε εξιτήριο.»

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...