Menu
RSS
Παρασκευή, 03/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Νέο συμβάν ενδοοικογενειακής βίας | Στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο μια 42χρονη γυναίκα και η 8χρονη κόρη της από την Μεγαλόπολη

Νέο συμβάν ενδοοικογενειακής βίας | Στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο μια 42χρονη γυναίκα και η 8χρονη κόρη της από την Μεγαλόπολη

Για νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας στην Αρκαδία έκανε λόγο ο Πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ κ. Μιχάλης Γιαννακός, μιλώντας στο Action 24.

Συγκεκριμένα, ανάφερε ότι την Παρασκευή το απόγευμα, στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης, πήγαν μία γυναίκα με το παιδί της, από την Μεγαλόπολη. «Ήταν κακοποιημένοι και οι δύο από τον σύντροφό της» είπε ο Πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ.

Για το ίδιο θέμα, η δημοτική ραδιοφωνία, μεταδίδει: «Σε επικοινωνία που είχαμε με την αστυνομία ενημερωθήκαμε, πως καταγράφηκε περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας την Παρασκευή 01/03 στην Μεγαλόπολη. Για το συμβάν έχει υποβληθεί μήνυση.

Θύμα της ενδοοικογενειακής βίας έπεσε μια 42χρονη γυναίκα και η 8 ετών ανήλικη κόρη της. Ο 35χρονος που κατηγορείται ως θύτης δεν εντοπίστηκε με αποτέλεσμα να μην συλληφθεί στο πλαίσιο του αυτόφωρου.

Η γυναίκα και το ανήλικο παιδί μεταφέρθηκαν στο Παναρκαδικό νοσοκομείο, προκειμένου να υποβληθούν σε προληπτικές εξετάσεις.»

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...