Νεαροί πίσω από κλοπές σε σπίτια της Τρίπολης - Έκλεψαν χρήματα και χρυσαφικά πάνω από 5.000 €!
Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από μεθοδική έρευνα του Τμήματος Ασφάλειας Τρίπολης, -7- περιπτώσεις κλοπών και απόπειρα αυτής σε οικίες, στην Τρίπολη.
Για τις υποθέσεις αυτές, συνελήφθη χθες (5.3.2024) το μεσημέρι σε τοπική κοινότητα του δήμου Τρίπολης, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρίπολης, 21χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών και απόπειρας αυτής, ενώ αυτή περιλαμβάνει ακόμη έναν 19χρονο ημεδαπό.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο της εμπεριστατωμένης αστυνομικής διερεύνησης που διεξήχθη από το Τμήμα Ασφάλειας Τρίπολης, αξιοποιώντας κατάλληλα και συνδυαστικά στοιχεία, προέκυψε ότι οι ανωτέρω, κατά το χρονικό διάστημα από τα μέσα Φεβρουαρίου τρέχοντος έτους έως και την 4.3.2024 στην Τρίπολη, διέπραξαν συνολικά -6- περιπτώσεις κλοπών και -1- περίπτωση απόπειρας κλοπής σε οικίες.
Από την παραπάνω εγκληματική τους δράση είχαν αφαιρέσει, μεταξύ άλλων, χρήματα και χρυσαφικά, η συνολική αξία των οποίων ξεπερνά τις -5.000- ευρώ.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αρμοδίως, ενώ η έρευνα και η προανάκριση συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφάλειας Τρίπολης.
Σχετικά Άρθρα
- Έναρξη επανάστασης 1821 στην Τσακωνιά!
- "Τρέχουν" προσλήψεις στον Δήμο Βόρειας Κυνουρίας
- Η ανάπτυξη Πυροσβεστικής Παιδείας στο 11ο Δημοτικό Σχολείο Τρίπολης και στα σχολεία της Κανδήλας (εικόνες)
- Συνάντηση Πτωχού με την Υπουργό Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη - Στο επίκεντρο οι νέες πρωτοβουλίες διεθνούς προβολής της Πελοποννήσου
- Συνάντηση Επιτροπών Αγώνα και Προέδρων Κοινοτήτων | ''Κίνδυνος να μετατραπεί ο Δήμος Τρίπολης σε μια μεγάλη μπαταρία της Ευρώπης'' (vd)
1 σχόλιο
-
οπαδοι της λατσιο η της ρομα..?






