Menu
RSS
Δευτέρα, 17/06/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τούρκος εμπρηστής έβαζε φωτιές στο όρος Αιγάλεω!

Τούρκος εμπρηστής έβαζε φωτιές στο όρος Αιγάλεω!

Σύμφωνα με την άνάρτηση του υπουργού Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στη Δικαιοσύνη βάσει του νέου νόμου

Ένας 33χρονος Τούρκος συνελήφθη από τις αρμόδιες αρχές ως υπαίτιος πρόκλησης εκ προθέσεως εμπρησμών και κατ' εξακολούθηση σε αγροτοδασικές εκτάσεις στην Περιφερειακή Αιγάλεω, στον Ασπρόπυργο Αττικής, όπως έγινε γνωστό από την Πυροσβεστική.

 Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανακοίνωση της Πυροσβεστικής, συνελήφθη σήμερα στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας από Αξιωματικούς του Πυροσβεστικού Σώματος, της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (Δ.Α.Ε.Ε.), με την συνδρομή της ΕΛ.ΑΣ αλλοδαπός, ως υπαίτιος πρόκλησης εκ προθέσεως εμπρησμών και κατ' εξακολούθηση σε αγροτοδασικές εκτάσεις στην Περιφερειακή Αιγάλεω, στον Ασπρόπυργο Αττικής.

 Σύμφωνα με πληροφορίες από την Πυροσβεστική ο 33χρονος είναι αιτών ασύλου. Επιπλέον όλες οι υπηρεσίες της ασφάλειας της χώρας διερευνούν το προφίλ του δράστη. Τέλος, όπως αναφέρει ανακοίνωση της Πυροσβεστική, ο προαναφερθείς κρατείται και θα οδηγηθεί αύριο ενώπιον του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

Σημειώνεται ότι η πυρκαγιά έχει οριοθετηθεί, σύμφωνα με την Πυροσβεστική.

Ειδικότερα ο κ. Κικίλιας τονίζει: «Τρεις φορές αυτό τον μήνα εκδηλώθηκαν πυρκαγιές στο όρος Αιγάλεω. Και τις τρεις οι πυροσβεστικές δυνάμεις πρόλαβαν τη φωτιά πριν επεκταθεί.

Σήμερα όμως συνελήφθη ο υπαίτιος εμπρηστής, Τούρκος υπήκοος, που ομολόγησε την εγκληματική του πράξη. Θα οδηγηθεί στη Δικαιοσύνη βάσει του νέου νόμου.

Το έχουμε πει πολλές φορές: Με τους εμπρηστές θα είμαστε αμείλικτοι».

Σύμφωνα με πληροφορίες, η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο περίπου 20 λεπτά μετά την εκδήλωσή της.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...