Απίθανα πράγματα | 44χρονη στην Τρίπολη έβαζε φωτιές κι όταν συνελήφθη είπε ότι "της... άρεσε να βλέπει τους πυροσβέστες"!

Ποινή φυλάκισης 3 ετών με αναστολή επιβλήθηκε στη 44χρονη που συνελήφθη χθες στην Τρίπολη ως υπαίτια πρόκλησης δύο πυρκαγιών σε αγροτική έκταση κατ’ εξακολούθηση και από πρόθεση.
Επίσης, θα εκτίσει δύο μήνες ενώ της επιβλήθηκε 1.000 ευρώ πρόστιμο. Σύμφωνα με πληροφορίες, έβαζε τις φωτιές «γιατί της άρεσε να βλέπει πυροσβέστες και να προσπαθεί να ερωτοτροπεί μαζί τους», όπως αναφέρει το Πρώτο Θέμα.
Να θυμίσουμε ότι η Πυροσβεστική είχε ανακοινώσει ότι "συνελήφθη στις 26 Αυγούστου 2024, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Τρίπολης, γυναίκα , ως υπαίτια πρόκλησης δύο (2) πυρκαγιών σε αγροτική έκταση, από πρόθεση και κατ’ εξακολούθηση (στις 24 και 25 Αυγούστου 2024), στην περιοχή της Τ.Κ. Κερασίτσας, του Δήμου Τρίπολης στην Αρκαδία."
Σχετικά Άρθρα
- Νέα ένταση για τα έργα στο κολυμβητήριο Τρίπολης | Κατσίρης: "Είναι στον αέρα" - "Το έργο θα προχωρήσει και θα τελειώσει κανονικά"
- Ομόφωνα αρνητική γνωμοδότηση για το μικρό υδροηλεκτρικό έργο στην περιοχή του Λεβιδίου
- Ανάπλαση πλατείας Αγίου Βασιλείου | Εγκρίθηκε η 8η παράταση
- Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης: "Δώστε 13ο και 14ο μισθό σε δημοσίους υπαλλήλους και συνταξιούχους"
- "10 λόγοι για να ξεσηκωθείς πριν και μετά τα Τέμπη"
6 σχόλια
-
Αν σε είχα πιάσει θα σε πέταγα μέσα στην φωτιά να καείς σιχαμένα
-
ΧΑΛΙΑ ΜΑΥΡΑ Η ΟΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ
ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΕΡΝΑΝΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΟ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ?
ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ΔΑΣΗ ΚΑΙ ΖΩΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΥΡΟΜΑΝΕΙΣ ΝΑ ΚΑΥΛ@@@Ν !!!! -
Αυγοζηγού και αυτή καθολου τυχαία η καταγωγή και η συμπεριφορά της
-
Πολλοι...τρελοι στο κόλπο.....
-
Από φωτιά να πας παλιοκ@@λ@.
-
ΑΛΛΕΣ > ΗΘΕΛΑΝ ΣΒΗΣΙΜΟ.. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΑΣΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ