Αργολίδα | Μαθητές Λυκείου επιτέθηκαν με φαλτσέτα σε 12χρονο, του ξύρισαν το μουστάκι και του άρπαξαν ... 2 € (vd)
Στην Ερμιόνη, μαθητές της Γ’ Λυκείου επιτέθηκαν με φαλτσέτα σε 12χρονο, του ξύρισαν το μουστάκι και του άρπαξαν 2 ευρώ.
Το περιστατικό
Το συμβάν σημειώθηκε χθες 24/09 μέσα στο προαύλιο του σχολείου. Στο διάλειμμα, δύο 17χρονοι πλησίασαν το μαθητή της Α’ Γυμνασίου και άρχισαν να τον βρίζουν και να τον απειλούν. Ο ένας από αυτούς έβγαλε μία φαλτσέτα, την κόλλησε στο πρόσωπο του ανηλίκου και του ξύρισε το μουστάκι.
Του άρπαξαν 2 ευρώ που είχε στην τσέπη του και πήγαν στην αίθουσα για να συνεχίσουν το μάθημά τους.
Οι δύο δράστες με τους γονείς τους συνελήφθησαν μετά από καταγγελία που υπέβαλλε η οικογένεια του 12χρονου.
Σχετικά Άρθρα
- Με επισημότητα τιμήθηκε η 201η επέτειος της Μάχης των Τρικόρφων (εικόνες - βίντεο)
- «Αν είχα χτυπήσει σοβαρά, τι θα είχε συμβεί;» – Η κραυγή αγωνίας κατοίκου της Γορτυνίας για το άθλιο οδικό δίκτυο και τη διακομιδή ασθενών (vd)
- Παρέμβαση Τσίχλη για στήριξη σε αγρότες και κτηνοτρόφους: «Η δύναμη της Αρκαδίας κρύβεται στους ανθρώπους της» (vd)
- Καλοκαίρι στο Θεόκτιστο Γορτυνίας
- Διαλυμένοι δρόμοι στη Γορτυνία | Απόφαση για δωρεάν δρομολόγια από το ΚΤΕΛ Αρκαδίας - Η Περιφέρεια ενέκρινε 21.000 € για ένα μήνα
1 σχόλιο
-
Ξύρισμα τα κεφάλια τους με τιν ψιλή, διαπόμπευση και κοινωνική εργασία για ένα χρόνο






