Κορινθία | Εισβολέας μπαίνει σε σπίτια, τρώει, πίνει καφέ, κάνει μπάνιο και φεύγει! (vd)
Μια πολύ περίεργη ιστορία διαδραματίζεται το τελευταίο διάστημα στην Κόρινθο, όπου ένας άνδρας εισβάλλει σε σπίτια, τρώει, πίνει καφέ, κάνει μπάνιο και φεύγει.
Ο εν λόγω άνδρας που όπως φαίνεται σε βίντεο ντοκουμέντο που εξασφάλισε για το δελτίο ειδήσεων του Star o αστυνομικός συντάκτης Αλέξανδρος Γύγος, είναι ψηλός και ηλικίας 35 με 40 ετών.
Έχει καταγραφεί από πολλές κάμερες ασφαλείας, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει χτυπήσει σε τουλάχιστον 30 σπίτια. Κάποια από αυτά αποτελούν εξοχικές κατοικίες, γι΄αυτό και έχει τον χρόνο και την άνεση να κινηθεί χωρίς να γίνει αντιληπτός. Σε άλλα, ωστόσο, που αποτελούν κύριες κατοικίες όπου μένουν οι ένοικοι, εισβάλλει ανενόχλητος, με τους κατοίκους να εκφράζουν φόβο ότι τους ρίχνει σπρέι, προκειμένου να μην τον καταλαβαίνουν.
Ο δράστης συνήθως κάθεται για λίγη ώρα μέσα στα σπίτια, κάνει μπάνιο, τρώει, κλέβει μικροπράγμτα και εξαφανιζεται. «Χτυπάει» κυρίως νυχτερινές ώρες, με μαρτυρίες να αναφέρουν ότι χάνεται μέσα στο δάσος για να μην εντοπιστεί.
Οι κάτοικοι φοβούνται για το τι είναι ικανός να κάνει, έχουν χάσει τον ύπνο τους, ακόμη και οι ίδιοι περιπολούν την περιοχή τους ανά ομάδες. Δεν μπορούν, όμως, να τον εντοπίσουν, κάτι που τους προκαλέι τρόμο.
Οι πολίτες της περιοχής ζητούν περισσότερη αστυνομική δύναμη στην περιοχή για περιπολίες, μέχρι να συλληφθεί ο άγνωστος άντρας που έχει προκαλέσει τον πανικό.
Tags:
Κορινθία,Σχετικά Άρθρα
- Θεόκτιστο Γορτυνίας | Μικροί και μεγάλοι έγιναν μια παρέα στο καλοκαιρινό μπουγέλωμα! (vd)
- Πραστός | Μία ξεχωριστή βραδιά για το Φεστιβάλ Τσακωνιάς (εικόνες)
- Είσαι νέος φοιτητής στην Τρίπολη και ψάχνεις για "σπίτι"; Η οικογένεια των Προσκόπων σε περιμένει!
- Μαλέσκου: "Παράλιο Άστρος και ξερό ψωμί"! (vd)
- Τατούλης: "Το Ταμείο Ανάκαμψης ήταν μια ιστορική και μοναδική ευκαιρία που χάθηκε για την Πελοπόννησο"






