Νέα απάτη στην Τρίπολη με "μαϊμού" λογιστές

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Τρίπολης, -1- περίπτωση απάτης σε βάρος -2- ημεδαπών, που έγινε την 22.1.2024. Για την υπόθεση αυτή σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος -2- αλλοδαπών, ηλικίας 47 και 39 ετών αντίστοιχα, για απάτη.
Ειδικότερα, οι δράστες επικοινώνησαν τηλεφωνικά με τους παθόντες και προσποιούμενοι τους λογιστές, με το πρόσχημα επιστροφής φόρου, κατάφεραν να τους εξαπατήσουν και να τους αποσπάσουν χρήματα
Σχετικά Άρθρα
- Μπένος για τις κατολισθήσεις στη Γορτυνία: "Αν περνούσε ένα λεωφορείο, θα είχαμε μία νέα τραγωδία παρόμοια με τα Τέμπη" (vd)
- Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας Περιφέρειας Πελοποννήσου | Έμφαση στην πρόληψη ενόψει της αντιπυρικής περιόδου 2025 (εικόνες)
- Στις 11 Μαΐου το Megalopolis Theater Run!
- Μήνυση για τις κατολισθήσεις στη Γορτυνία κατατέθηκε στην Εισαγγελία Τρίπολης (vd)
- Δενδροφύτευση στην Αλέα με πρωτοβουλία του Γυμνασίου Τεγέας