Δυναμικές κινητοποιήσεις από τους αγρότες στη Μεσσηνία – Απέκλεισαν την Εθνική Οδό
Την φωνή τους με το πανελλαδικό κύμα διαμαρτυρίας ενώνουν οι αγρότες της Μεσσηνίας κλιμακώνοντας τον αγώνα τους, στήνοντας από σήμερα ενιαίο μπλόκο στην Ε.Ο. Καλαμάτας – Αθήνας, στο ύψος του PRAKTIKTER.
Δεκάδες τρακτέρ, αγρότες και κτηνοτρόφοι βγαίνουν στους δρόμους με μια σειρά από κοινά αιτήματα που αφορούν στην επιβίωσή τους.
Οπως φαίνεται και στο σχετικό βίντεο αγρότες μετακίνησαν περιπολικό και έτσι απέκλεισαν τον αυτοκινητόδρομο .
Για τον αποκλεισμό του δρόμου επιστράτευσαν και αγροτικό όχημα
Μεταξύ των αιτημάτων τους, που συνδέονται με τον ΟΠΕΚΕΠΕ, τις επιδοτήσεις, τη στήριξη της κτηνοτροφίας και τις τιμές των αγροτικών προϊόντων, οι Μεσσήνιοι αγρότες θέτουν και το ζήτημα της φετινής δακοκτονίας. Όπως καταγγέλλουν, οι αστοχίες στο πρόγραμμα οδήγησαν σε απώλεια σημαντικού μέρους της παραγωγής και υποβάθμιση της ποιότητας του ελαιολάδου.
https://best-tv.gr/
Σχετικά Άρθρα
- Η εμβληματική Ανάβαση Αχλαδοκάμπου έρχεται τον Οκτώβριο!
- Κουρά Μοναχού από τον Μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας στη Μονή Παναγίας Γοργοεπηκόου Νεστάνης (εικόνες)
- «Φροντίζουμε μαζί» ένα διήμερο αφιέρωμα για την Παγκόσμια Ημέρα Νόσου Alzheimer’s και την Παγκόσμια Ημέρα Τρίτης Ηλικίας
- Εκλογές στην Αδελφότητα Δημητσανιτών
- Οι επόμενοι ψεκασμοί δακοκτονίας στην Αρκαδία - Δείτε τις περιοχές! (29.9.2026)






