Menu
RSS
Τρίτη, 16/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Εντοπίστηκε και συνελήφθη ο Αλβανός δραπέτης που έψαχνε επί μέρες η Αστυνομία στην Λακωνία

Εντοπίστηκε και συνελήφθη ο Αλβανός δραπέτης που έψαχνε επί μέρες η Αστυνομία στην Λακωνία

Χθες, τα ξημερώματα, εντοπίστηκε και συνελήφθη, σε ένα εγκαταλελειμμένο μύλο, έξω από το Γεράκι της Λακωνίας, ο Αλβανός δραπέτης ο οποίος είχε αποδράσει πριν από λίγες ημέρες από τα κρατητήρια της Σπάρτης και η Αστυνομία είχε εξαπολύσει καθημερινό ανθρωποκυνηγητό για να τον βρει.

p>Η Αστυνομία έκανε εκτεταμένες έρευνες και σε περιοχές του Πάρνωνα, αλλά τελικά ο 29χρονος εντοπίστηκε στο Γεράκι και συνελήφθη, χωρίς να φέρει αντίσταση.

Στην αστυνομική αυτή επιχείρηση, η οποία στέφθηκε με επιτυχία, έλαβαν μέρος και δυνάμεις της ΟΠΚΕ Αρκαδίας.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

Συνελήφθη, μετά από συντονισμένη ευρεία αστυνομική επιχείρηση, σήμερα (22-06-2012) πρώτες πρωινές ώρες, στο Γεράκι Δήμου Ευρώτα Λακωνίας, από αστυνομικούς της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λακωνίας, ο 29χρονος υπήκοος Αλβανίας, ο όποιος  την περασμένη Δευτέρα (18-06-2012), είχε αποδράσει από τα κρατητήρια του Αστυνομικού Τμήματος Σπάρτης (σχετικό το από 18-6-2012 Δελτίο Τύπου).

Επιπλέον, στο πλαίσιο των αστυνομικών ερευνών, που διεξήγαγε η Αστυνομική Διεύθυνση Λακωνίας, στις οποίες συμμετείχαν αστυνομικοί των Υπηρεσιών της, αλλά και των Ομάδων Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε) Αρκαδίας και Μεσσηνίας, συνελήφθησαν και τέσσερις (4) ομοεθνείς του, οι οποίοι όπως προέκυψε, ήταν συνεργοί του στην απόδραση.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για δύο (2) άνδρες, ηλικίας 40 και 30 ετών, οι οποίοι εντοπίστηκαν την επομένη ημέρα της απόδρασης (Τρίτη, 19-06-2012) το απόγευμα, στην περιοχή «Πυρρί» Λευκοχώματος Δήμου Σπάρτης Λακωνίας, καθώς επίσης χθες (21-06-2012) το μεσημέρι, ένας 26χρονος και μία 27χρονη, στο Γεράκι Δήμου Ευρώτα Λακωνίας.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σπάρτης.

Το προανακριτικό έργο διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Σπάρτης.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...