Συναυλία με Τουρνά και Τσακνή το βράδυ στην Τεγέα!
Πέμπτη 20 Αυγούστου και βαδίζουμε πλέον στην έβδομη ημέρα της 54ης Παμπελοποννησιακής Έκθεσης Τεγέας και της 141ης Εμποροπανήγυρης Τεγέας.
Σήμερα το πρωί τελέστηκε η Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Επισκοπή Τεγέας, το απόγευμα (19.00) στο αφιέρωμα του Τεγεατικού Συνδέσμου για τις τοπικές γεύσεις, “Τηγανίζουμε Λαλάγγια”
Μία ακόμα εκδήλωση, που είναι και αυτή αφιερωμένη στις τοπικές γεύσεις, που αναδεικνύονται μέσω της γαστρονομικής εκδήλωσης του Τεγεατικού Συνδέσμου.
Το σημερινό πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί, στις 22.00, με μία συναυλία στο Γήπεδο Μπάσκετ του Τεγεατικού Συνδέσμου με το καλλιτεχνικό σχήμα “Κώστας Τουρνάς-Διονύσης Τσακνής-Το Ροκ το Ελληνικό”
Μία συναυλία που πραγματοποιείται σε συνεργασία με τον Δήμο Τρίπολης και αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.
Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα έχει ως εξής:
7.00 Θεία Λειτουργία
19.00 Τοπικές Γεύσεις-“Τηγανίζουμε Λαλάγγια”
21.15 Συναυλία με το καλλιτεχνικό σχήμα “Κώστας Τουρνάς-Διονύσης Τσακνής-ΤΟ ΡΟΚ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ”
Σε συνεργασία με τον Δήμο Τρίπολης
Πάρκο Τεγεατικού Συνδέσμου-Γήπεδο Μπάσκετ
Σχετικά Άρθρα
- Με επιτυχία φιλοξένησε ο Δήμος Γορτυνίας το 13ο Tour du Péloponnèse στη Δημητσάνα (εικόνες)
- Μαθητές του 1ου ΕΠΑΛ Άστρους στη Βουλή - Τους υποδέχθηκε ο Βαγγέλης Γιαννακούρας (εικόνες)
- Ανοιχτή συζήτηση – ενημέρωση στο Ξηροπήγαδο για τις εξελίξεις με τις ανεμογεννήτριες στη Ζάβιτσα
- Εξαφάνιση στη Γορτυνία | Έρευνες στην περιοχή της Καρκαλούς και στην ευρύτερη ορεινή ζώνη του Μαινάλου
- Έσβησε η φωτιά στη Βασκίνα – Κάηκαν περίπου 5 στρέμματα χαμηλής βλάστησης (vd)






