Menu
RSS
Τετάρτη, 01/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Εξιχνιάστηκαν κλοπές και ληστεία στη Μεσσηνία – Κατασχέθηκαν πιστόλι και χρήματα!

Εξιχνιάστηκαν κλοπές και ληστεία στη Μεσσηνία – Κατασχέθηκαν πιστόλι και χρήματα!
Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από εμπεριστατωμένη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, μία υπόθεση ληστείας και μία περίπτωση κλοπής σε καταστήματα, καθώς και μία απόπειρα κλοπής οχήματος, στη Θουρία Μεσσηνίας.
Για τις υποθέσεις αυτές, κατηγορούνται συνολικά δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 32 και 28 ετών αντίστοιχα, οι οποίοι συνελήφθησαν χθες (15.9.2015) το μεσημέρι, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για τα -κατά περίπτωση- αδικήματα της ληστείας, κλοπής και παράβασης της νομοθεσίας για τα όπλα.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο της αστυνομικής διερεύνησης, προέκυψε ότι οι ανωτέρω, την 14.9.2015 το βράδυ, στη Θουρία Μεσσηνίας, αφαίρεσαν ταμειακή μηχανή από κατάστημα, ενώ στη συνέχεια αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν φορτηγό όχημα ημεδαπού.
Επιπλέον, όπως επίσης προέκυψε, ο 32χρονος, την 29.8.2015 το βράδυ, στη Θουρία Μεσσηνίας, μπήκε σε κατάστημα και με την απειλή όπλου αφαίρεσε χρήματα.
Κατά τις έρευνες βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ένα πιστόλι, τμήματα της προαναφερόμενης ταμειακής μηχανής και το χρηματικό ποσό των -115- ευρώ.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας, ο οποίος τους παρέπεμψε στον κ. Ανακριτή Καλαμάτας.
Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζονται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας, για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...