Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

ΚΤΕΛ: Αυτό είναι το σημείο που έγινε η ληστεία – Οι δύο δράστες φορούσαν κουκούλες – Τι «έγραψαν» οι κάμερες ασφαλείας (vd)

ΚΤΕΛ: Αυτό είναι το σημείο που έγινε η ληστεία – Οι δύο δράστες φορούσαν κουκούλες – Τι «έγραψαν» οι κάμερες ασφαλείας (vd)
Δύο άγνωστοι δράστες μπήκαν το πρωί, περίπου στις 8.00, στα γραφεία του ΚΤΕΛ και προχώρησαν σε ληστεία, ακινητοποιώντας τον υπάλληλο που ήταν εκεί και παίρνοντας μαζί τους το χρηματοκιβώτιο με 35.000 ευρώ.
Το «Καλημέρα Αρκαδία» έκανε ρεπορτάζ στο σημείο που έγινε το πρωτοφανές συμβάν.
Οι δύο δράστες ανεβήκαν στις 8.00 το πρωί της Κυριακής στο 2ο όροφο του ΚΤΕΛ. Εκεί βρισκόταν μόνο ένας υπάλληλος. Μπήκαν στο γραφείο του, με κουκούλες στα πρόσωπα τους, φαίνονταν μόνο τα μάτια τους.
Είπαν στον υπάλληλο «ληστεία» και τον ακινητοποίησαν. Τον χτύπησαν στο λαιμό με το όπλο που κρατούσαν στα χέρια τους και τον οδήγησαν σε μία μικρή τουαλέτα που υπάρχει εκεί. Αφού έλεγξαν ότι δεν έχει μαζί του κινητό, τον κλείδωσαν εκεί, με κλειστό το φως.
Στη συνέχεια, έχοντας μαζί τους ένα λοστάρι προσπάθησαν να ανοίξουν μία από τις πόρτες των γραφείων, ενώ μετά άνοιξαν και μία δεύτερη πόρτα όπου υπήρχε το χρηματοκιβώτιο. Ένα μεγάλο ερωτηματικό είναι ότι οι δράστες ήξεραν που είναι το χρηματοκιβώτιο, χωρίς να ρωτήσουν τον υπάλληλο!
Κατόπιν, ξήλωσαν το χρηματοκιβώτιο που ήταν βιδωμένο στον τοίχο και το πήραν στα χέρια, για να φύγουν.
Το παράξενο είναι ότι δεν τους είδε κανείς και πιθανότατα να μπήκαν και να βγήκαν από το υπόγειο του ΚΤΕΛ.
Επίσης, ένα άλλο στοιχείο που δείχνει ότι ήταν καλά «διαβασμένοι» είναι ότι είχαν πειράξει κάποιες κάμερες στην είσοδο του ΚΤΕΛ, για να μην πιάσει τα πρόσωπά τους.
Βέβαια, εντός του κτιρίου υπήρχαν κι άλλες κάμερες, όπως και στο κτίριο της εφορίας που «έπιασαν» τους δράστες και φυσικά το υλικό είναι στα χέρια της Ασφάλειας.
«Οι δύο δράστες μιλούσαν χαμηλόφωνα και με βραχνή φωνή» είπε στο «Καλημέρα Αρκαδία» ο υπάλληλος που πέρασε από αυτή τη δοκιμασία, μην μπορώντας να καταλάβει αν πρόκειται για Έλληνες ή ξένους δράστες.
Τον υπάλληλο τον βρήκε ο διευθύνων σύμβουλος του ΚΤΕΛ κ. Ντελόπουλος, περίπου 20 λεπτά μετά και του άνοιξε να βγει από την τουαλέτα. Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες, η πόρτα της τουαλέτας έχει σημασία, αφού ο υπάλληλος προσπαθούσε με κάθε τρόπο να την ανοίξει, χωρίς να τα καταφέρει …
Να σημειωθεί ότι τα χρήματα ήταν για τη μισθοδοσία των υπαλλήλων και για πληρωμές σε ασφαλιστικά ταμεία.
Στην κάμερα του «Καλημέρα Αρκαδία» μίλησε ο Αντιπρόεδρος του ΚΤΕΛ, Κώστας Μανδρώνης. 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...