Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

23 συλλήψεις για «πόκερ» στην Μεσσηνία!

23 συλλήψεις για «πόκερ» στην Μεσσηνία!
Στο πλαίσιο των ελέγχων για την καταπολέμηση του παράνομου «τζόγου», συνελήφθησαν, σήμερα (22.12.2016) και πρώτες πρωινές ώρες, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, δεκαοκτώ (18) ημεδαποί, δεκαέξι (16) άντρες, ηλικίας από 20 έως 55 ετών και δύο (2) γυναίκες ηλικίας 36 και 37 ετών, αντίστοιχα, καθώς και πέντε (5) αλλοδαποί, τρείς (3) υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 21, 26 και 29 ετών, ένας (1) 25χρονος, υπήκοος Ουκρανίας και ένας (1) 54χρονος, υπήκοος Καναδά, αντίστοιχα, για παράνομα τυχερά παιχνίδια.
Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία, για τα –κατά περίπτωση- αδικήματα της παράβασης των νομοθεσιών για τα παίγνια και τα όπλα, η οποία περιλαμβάνει ακόμη έναν (1) 34χρονο ημεδαπό, ο οποίος αναζητείται.
Επιπλέον, για την ίδια υπόθεση, συνελήφθησαν μία (1) 23χρονη ημεδαπή, για παράβαση του Υγειονομικού Κανονισμού και ένας (1) 32χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, για καταδικαστικό έγγραφο.
Ειδικότερα, σήμερα και πρώτες πρωινές ώρες, μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, ιδιοκτησίας του 33χρονου συλληφθέντα και του 34χρονου, ο οποίος κατά τον έλεγχο απουσίαζε και αναζητείται, όπου διαπιστώθηκε ο 33χρονος να έχει επιτρέψει στους υπόλοιπους είκοσι δύο (22) συλληφθέντες, σε ειδικά διαμορφωμένο τραπέζι, τη διεξαγωγή του παράνομου τυχερού παιχνιδιού «πόκερ», συμμετέχοντας και ο ίδιος.
Επίσης, από τους ανωτέρω συλληφθέντες, ο ένας 27χρονος κατείχε μία σιδερογροθιά, η οποία κατασχέθηκε.
Όπως επιπλέον προέκυψε, η 23χρονη, εργάζονταν στο ανωτέρω κατάστημα, στερούμενη πιστοποιητικού υγείας, ενώ σε βάρος 32χρονου, αλλοδαπού υπηκόου Αλβανίας, εκκρεμούσε απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Κατερίνης, για παράβαση της νομοθεσίας για τους αλλοδαπούς.
Κατά τον έλεγχο κατασχέθηκαν:
• Ηλεκτρονικός υπολογιστής,
• δύο (2) τράπουλες,
• -588- μάρκες,
• Το χρηματικό ποσό των -5.635- ευρώ, ως προερχόμενο από τη διενέργεια του παράνομου τυχερού παιχνιδιού.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας, ενώ η αστυνομική έρευνα και η προανάκριση, διενεργούνται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...