Menu
RSS
Πέμπτη, 02/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Κυνηγετικό δυστύχημα με θανάσιμο τραυματισμό 25χρονου στη Γορτυνία

Κυνηγετικό δυστύχημα με θανάσιμο τραυματισμό 25χρονου στη Γορτυνία

Ένα τραγικό περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Κυριακής στη Γορτυνία.

Σύμφωνα με την ενημέρωση από το γραφείο τύπου της Αστυνομίας στο "Καλημέρα Αρκαδία", δέκα κυνηγοί είχαν πάει για κυνήγι αγριόχοιρου στην περιοχή Όχθια Γορτυνίας. Στις 4.30 -5.00 το απόγευμα τραυματίστηκε από πυροβολισμό σοβαρά 25χρονος κυνηγός, κάτοικος Γορτυνίας, ο οποίος στην πορεία εξέπνευσε.

Ο 25χρονος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Πύργου, ενώ η αστυνομία έλαβε γνώση για το συμβάν στις 6.30 το απόγευμα στο Αστυνομικό Τμήμα Τρόπαιων, το οποίο ενημερώθηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Αρχαίας Ολυμπίας.

Προανάκριση διενεργεί το αστυνομικό τμήμα Τροπαίων.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Αντιπεριφερειάρχη Πελοποννήσου και τέως Πρόεδρο του Κυνηγετικού Συλλόγου Τρίπολης, Γιώργο Ρουμελιώτη δήλωσε ως γενικό κανόνα για το κυνήγι αγριόχοιρου: “To έχουμε επισημάνει πολλές φορές. Για την αποφυγή θανάσιμων ατυχημάτων, δεν πυροβολούμε στα τυφλά, αν δεν βλέπουμε το θήραμα ολόκληρο και με ευκρίνεια, αλλά και το σημείο που πυροβολούμε και αφού διαπιστώσουμε ότι δεν υπάρχει παρουσία άλλου κυνηγού. Κυνηγούμε πάντα με ασφάλεια και α[‘π ελεγχόμενη απόσταση και προπάντων κυνηγούμε με το πορτοκαλί γιλέκο, όταν πάμε για κυνήγι αγριόχοιρου.»

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...