Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Συμμορία για μαστροπεία γυναικών στην Τρίπολη | Αστυνομικοί έδιναν πληροφορίες σε καταστηματάρχη – Ξεκινά έρευνα στην ΕΛ.ΑΣ.

Συμμορία για μαστροπεία γυναικών στην Τρίπολη | Αστυνομικοί έδιναν πληροφορίες σε καταστηματάρχη – Ξεκινά έρευνα στην ΕΛ.ΑΣ.
Σαν … βόμβα έσκασε η επίσημη ανακοίνωση της ελληνικής αστυνομίας ότι δύο αστυνομικοί οι οποίοι υπηρετούν στην Αρκαδία σε συγκεκριμένες περιπτώσεις παρείχαν πληροφόρηση και οδηγίες σχετικά με υπηρεσιακές ενέργειες και διαδικασίες σε εμπλεκόμενο καταστηματάρχη, για την υπόθεση της έρευνας που διεξήγαγε η ΕΛ.ΑΣ. για τη συμμορία που εκμεταλλευόταν και προήγαγε γυναίκες στην περιοχή μας και στη Μεσσηνία!
Το γραφείο τύπου της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου, ανακοίνωσε την εξάρθρωση της συμμορίας (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ) και στο τέλος της ανακοίνωσης αναφέρει επί λέξει … «κατά τη διάρκεια της  έρευνας πρόεκυψε ότι δυο αστυνομικοί, οι οποίοι υπηρετούν σε Υπηρεσία της Αρκαδίας και δεν συνελήφθησαν λόγω έλλειψης των προϋποθέσεων της αυτόφωρης διαδικασίας, παρείχαν, σε συγκεκριμένες περιπτώσεις, πληροφόρηση και οδηγίες σε εμπλεκόμενο καταστηματάρχη σχετικά με υπηρεσιακές ενέργειες και διαδικασίες. Οι αστυνομικοί βαρύνονται με τις ανάλογες κατηγορίες, ενώ στο πλαίσιο της πειθαρχικής δικαιοδοσίας κινείται σε βάρος τους η διοικητική διαδικασία, κατά την οποία θα εξεταστεί η υπηρεσιακή τους κατάσταση

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...