Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Στον εισαγγελέα Κορίνθου υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας ο 35χρονος - Απολογείται την Πέμπτη (vd)

Στον εισαγγελέα Κορίνθου υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας ο 35χρονος - Απολογείται την Πέμπτη (vd)
Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας μετήχθη το μεσημέρι ενώπιον του εισαγγελέα στην Κόρινθο, ο 35χρονος που πυροβόλησε και σκότωσε τον 52χρονο ρομά, ο οποίος μαζί με άλλους ομοφύλους του επιχείρησε να κλέψει κότες από το κτήμα του 35χρονου.
Νωρίτερα, είχε επικρατήσει ένταση έξω από τα δικαστήρια, καθώς συγγενείς του θύματος είχαν επιτεθεί σε φίλους και συγγενείς του δράστη, ενώ η αστυνομία έκανε και χρήση χημικών για να απωθήσει τους συγκεντρωμένους. 



Την υπεράσπιση του 35χρονου ανέλαβε ο ποινικολόγος Αλέξης Κουγιας, ο οποίος αναφερόμενος στην υπόθεση του 35χρονου τόνισε ότι πρόκειται για έναν ήρεμο άνθρωπο, με λευκό ποινικό μητρώο, ο οποίος δεν είχε απασχολήσει ποτέ ξανά στο παρελθόν τις Αρχές. Σημείωσε μάλιστα ότι η πράξη του αυτή δείχνει το μεγάλο πρόβλημα της έλλειψης αστυνόμευσης στα χρόνια της οικονομικής κρίσης.

Αναφερόμενος στην μεταφορά του πτώματος σε λατομείο που βρισκόταν κοντά στο σημείο του εγκλήματος και στο κατά πόσο αυτή η ενέργεια του δράστη θα επιβαρύνει την ποινή του, ο ίδιος δήλωσε ότι αυτή η ενέργεια θα κριθεί σε δεύτερο στάδιο, καθώς αυτή την στιγμή το Δικαστήριο και Εισαγγελέας θα εξετάσουν τα αίτια τα οποία όπλισαν το χέρι του δράστη, αλλά και στις ενέργειες που έκανε ο ίδιος πριν δολοφονήσει τον επίδοξο ληστή. 

Μάλιστα, έκανε λόγο για πάνω από 2 δράστες και συγκεκριμένα ανέφερε ότι στο σύνολό τους ήταν 5 άτομα, πράγματι επιβεβαίωσε ότι οι επίδοξοι ληστές ήταν οπλισμένοι ενώ υπήρχε και μαχαίρι.

Πηγή - www.protothema.gr - www.korinthsotv.gr 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...