Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

"Φιλική" ήττα για τον Αστέρα στη Νέα Σμύρνη

"Φιλική" ήττα για τον Αστέρα στη Νέα Σμύρνη

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ γνώρισε την ήττα με 1-0 από τον Πανιώνιο, σε φιλικό αγώνα προετοιμασίας που διεξήχθη στην Νέα Σμύρνη. 

Το φιλικό ξεκίνησε με ευκαιρία για τον ΑΣΤΕΡΑ, στο 12ο λεπτό, όταν ο Capilla έκανε από δεξιά την σέντρα, ο Borja Fernandez την κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι, αλλά ο τερματοφύλακας του Πανιωνίου απέκρουσε στην αριστερή του γωνία. Στο 28' ο Κυριακόπουλος από αριστερά έκανε επικίνδυνη σέντρα, την οποία απομάκρυνε με δυσκολία σε κόρνερ η άμυνα των γηπεδούχων. 

Στο δεύτερο ημίχρονο, στο 55', ο Παπαδόπουλος σταμάτησε στο τετ α τετ τον Τσιλούλη. Στο 58' και πάλι ο παίκτης του Πανιωνίου δεν κατάφερε αρχικά να νικήσει τον τερματοφύλακα του ΑΣΤΕΡΑ, ο οποίος έκανε εξαιρετική επέμβαση, ενώ στην εξέλιξη της φάσης στο νέο πλασέ του Τσιλούλη ο Πασαλίδης έκοψε την πορεία της μπάλας προς την εστία. 

Τελικά ο Πανιώνιος άνοιξε το σκορ στο 60' με τον Άρσε με πλασέ μέσα από την περιοχή. Οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι στο 73' σε σέντρα σουτ του Σαραμαντά. Ο ΑΣΤΕΡΑΣ προσπάθησε να βρει διαδρόμους για την αντίπαλη περιοχή, αλλά τελικά δεν κατέφερε να σκοράρει. 

* Ο Τζίμας που έγινε έγινε αναγκαστική αλλαγή στο 13' έχει υποστεί διάστρεμμα. Ο χρόνος απουσίας του θα εκτιμηθεί τις επόμενες ημέρες. 

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ

Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Κυριακόπουλος, Πασαλίδης (80' Suarez), Matricardi (64' Βλάχος), Valiente, Borja Fernandez, Capilla, Τζίμας (13' Bellocq), Crespi (64' Αντζουλάς), Δουβίκας (78' Martinez)

ΦΙΛΙΚΟ: Πανιώνιος - ΑΣΤΕΡΑΣ 1-0

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...