Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Eιδικός εκπαιδευτής VAR της FIFA επιβεβαιώνει τη "σφαγή" του Αστέρα στο "Καραϊσκάκης": "Ξεκάθαρο πέναλτι στον Μπαράλες"!

Eιδικός εκπαιδευτής VAR της FIFA επιβεβαιώνει τη "σφαγή" του Αστέρα στο "Καραϊσκάκης": "Ξεκάθαρο πέναλτι στον Μπαράλες"!

Το μεσημέρι της Πέμπτης (17/10) πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας σεμινάριο για το Video Assistant Referee από την ΚΕΔ προς τις 14 ΠΑΕ της Superleague 1. Σε αυτό, εκτός από τους Περέιρα, Μαρίν, Λίντμπεργκ και Κουκουλάκη, συμμετείχε και ο ειδικός εκπαιδευτής VAR της FIFA, o Κάρλος Χεσούς Γκόμεθ.

Ο Ισπανός διαιτητοπαράγοντας μάλιστα κλήθηκε να σχολιάσει και συγκεκριμένες φάσεις, συνολικά 14 από τα παιχνίδια των έξι πρώτων αγωνιστικών της Superleague. Ανάμεσά τους φυσικά βρέθηκε και η περίφημη φάση με το τράβηγμα στον Μπαράλες, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, στο Καραϊσκάκη, όπου δεν δόθηκε ποτέ η εσχάτη των ποινών.

Παρά το γεγονός ότι ο Κουμπαράκης πήγε στο on field review για να κάνει video check, δεν του δόθηκε ποτέ το σωστό ριπλέι, με αποτέλεσμα οι Αρκάδες να στερηθούν ένα ξεκάθαρο πέναλτι στο φινάλε του ματς κι εν πολλοίς να μιλάμε σήμερα για αλλοίωση του βαθμολογικού πίνακα με το καλημέρα.

Σε αντίθεση με άλλες φάσεις που σήκωσαν αρκετή σκόνη μέχρι στιγμής, για τη συγκεκριμένη ο Γκόμεθ έκανε λόγο για ξεκάθαρο λάθος κι ότι φυσικά κακώς δεν δόθηκε η εσχάτη των ποινών, πλην όμως δεν μπορούσε να γίνει και διαφορετικά από τη στιγμή που δεν έφτασε ποτέ στον διαιτητή το σωστό ριπλέι.

sdna.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...