Menu
RSS
Τετάρτη, 24/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Οργή στον Αστέρα για τον διαιτητή Κατσικογιάννη - Απίθανα πράγματα στα τελευταία λεπτά του αγώνα! (vd)

Οργή στον Αστέρα για τον διαιτητή Κατσικογιάννη - Απίθανα πράγματα στα τελευταία λεπτά του αγώνα! (vd)
Ο ΑΣΤΕΡΑΣ γνώρισε την εκτός έδρας ήττα από τον Άρη, με 2-1, για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League Ελλάδα 2019-2020. Οι κιτρινομπλέ είχαν πολλές ευκαιρίες να φτάσουν στην ισοφάριση.
Το παιχνίδι ξεκίνησε πολύ άσχημα για τον ΑΣΤΕΡΑ, ο οποίος από το 5ο λεπτό βρέθηκε να κυνηγάει το σκορ, μετά από κεφαλιά του Σάσα. Στο 34' με σκόρερ τον Ντιγκινί ο Άρης προηγήθηκε με 2-0. Ωστόσο, οι κιτρινομπλέ βρήκαν τον τρόπο να αντιδράσουν.

Στο 41ο λεπτό, μετά από σέντρα του Marc Fernandez από αριστερά, ο Luis Fernandez με κεφαλιά μείωσε σε 2-1. Από εκεί και πέρα ο ΑΣΤΕΡΑΣ είχε τον έλεγχο του αγώνα και τις ευκαιρίες για να σκοράρει. 

Στο 51' το σουτ του Κώτσιρα κόντραρε και στην εξέλιξη εκείνο του Munafo απομακρύνθηκε προτού η μπάλα περάσει τη γραμμή. Στο 58' ο Barrales δεν κατάφερε να πλασάρει από πλύ πλεονεκτική θέση. Στο 60' ο Τασουλής έκανε ένα από τα γνωστά του εκπληκτικά σουτ, αλλά ο τερματοφύλακας απέκρουσε.

Ενώ στις καθυστερήσεις ο ΑΣΤΕΡΑΣ είχε διπλή ευκαιρία. Το σουτ φάουλ του Luis Fernandez απέκρουσε ο νεαρός τερματοφύλακας του Άρη Τσιλιγγίρης, καθώς ο Εμάν είχε αποβληθεί. Στην εξέλιξη ο Suarez από πολύ ευνοϊκή θέση δεν κατάφερε να πιάσει όπως ήθελε το σουτ. 

Ωστόσο, αυτά που έγιναν στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης, προκάλεσαν την οργή του Αστέρα για τον διαιτητή Κατσικογιάννη...

Διαβάζουμε στο sdna.gr ...

 

Στο 86:22 της αναμέτρησης οι Αρκάδες βγαίνουν με αξιώσεις μπροστά στην εστία των γηπεδούχων, όμως ο Έμαν διώχνει την μπάλα καθαρά με το χέρι εκτός περιοχής, κάτι που γίνεται αντιληπτό ακόμα και με γυμνό μάτι στην γρήγορη κίνηση, σε μία φάση που μοιάζει εύκολη για τον διαιτητή.

 

Ο Κατσικογιάννης παρότι υποδεικνύει το πεντακάθαρο φάουλ τιμωρεί αρχικά με κίτρινη κάρτα τον τερματοφύλακα του Άρη, προκαλώντας την οργή των παικτών των φιλοξενούμενων. Από το VAR Room τον καλούν άμεσα να ξαναδεί την φάση, αφού είναι προφανές ότι έχει κάνει λάθος.

Ο Ηπειρώτης ρέφερι αφού βλέπει την φάση ξανά σε ριπλέι διορθώνει την πειθαρχικού του απόφαση και αποβάλλει τον Αυστριακό τερματοφύλακα, όμως μέχρι να ξεκινήσει ξανά το παιχνίδι με την εκτέλεση του φάουλ μεσολαβούν σχεδόν έξι λεπτά διακοπής, αφού η αναμέτρηση αρχίζει ξανά στο 91:53, όπως είναι φανερό και από τις φωτογραφίες.

Με μία τέτοια μεγάλη διακοπή, συν τις αλλαγές που έγιναν στο δεύτερο μέρος και τις λοιπές διακοπές, θα περίμενε κανείς να υποδειχθεί ακόμα και διψήφιος αριθμός λεπτών καθυστερήσεων, δεδομένου ότι είχαν προηγηθεί αρκετές ακόμα.

Κι όμως ο Κατσικογιάννης εκτός από εκτός τόπου, αποδείχθηκε και εκτός χρόνου. Σφύριξε για τελευταία φορά στο 95:12, κάτι που σημαίνει ότι άφησε να παιχθούν μόλις τρία λεπτά καθυστερήσεων, ενώ μόνο στην φάση που προαναφέραμε η διακοπή έφτασε τα έξι λεπτά! Στη διάρκεια μάλιστα των... τρίλεπτων καθυστερήσεων, υπήρξαν κι άλλες διακοπές για καθυστερήσεις.

Οι παίκτες του Αστέρα Τρίπολης βλέποντας τον διαιτητή να σφυρίζει τη λήξη, σχεδόν πέντε λεπτά νωρίτερα, έπεσαν πάνω του για να διαμαρτυρηθούν, όμως ήταν αργά.

Ο Ηπειρώτης διαιτητής είχε ήδη πάρει την απόφαση να λήξει το παιχνίδι και με τις απίθανες αποφάσεις του να γίνει ο απόλυτος αρνητικός πρωταγωνιστής στην νίκη του Άρη με 2-1.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...