Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Το φαινόμενο "Ολυμπιακός Λεωνιδίου"!

Το φαινόμενο "Ολυμπιακός Λεωνιδίου"!

Ο Ολυμπιακός Λεωνιδίου έπειτα από το τέλος της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α' Αρκαδίας βρίσκεται και πάλι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, μετά το τεράστιας σημασίας διπλό που πέτυχε στον Άγιο Ανδρέα στην αναμέτρηση με το Κορακοβούνι με 0-1.

Οι ερυθρόλευκοι είναι και πάλι εδώ, ή για τη ακρίβεια δεν έφυγαν ποτέ από τις πρώτες θέσεις και το προσκήνιο του ρετιρέ, δείχνοντας πως συνεχίζουν στον δρόμο του πρωταθλητισμού που έχουν χαράξει από το ξεκίνημα της χρονιάς.

Το φαινόμενο του Ολυμπιακού Λεωνιδίου πάει κόντρα στα παραδοσιακά τετριμμένα και βασίζεται στην ποιότητα του ρόστερ του, στην εμπειρία, στο ατομικό ταλέντο, στην θέληση αλλά και στον προπονητή του Τάσο Ρεντούλη που έχει δώσει την δική του ταυτότητα στην ομάδα.

Η απάντηση στο είναι μεγάλοι είναι πως είμαστε εδώ, είμαστε ανταγωνιστικοί και τώρα πλέον είμαστε και πάλι πρώτοι στον Ολυμπιακό δείχνοντας σε κάθε αγωνιστική πως αποτελούν ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό σύνολο.

Η ομάδα της Νότιας Κυνουρίας δεν έχει την πολυτέλεια των προπονήσεων όπως κάνουν σχεδόν όλες οι άλλες ομάδες της κατηγορίας ωστόσο ο Τάσος Ρεντούλης έχει καταφέρει να βρει χημεία μέσα από τους αγώνες, να διαχειριστεί άριστα το έμψυχο δυναμικό του, να δώσει ρόλους στους ποιοτικούς παίχτες που διαθέτει αλλά και να βγάλει μπροστά την προσωπικότητα αυτών που ήρθαν στο Λεωνίδιο για τον Ολυμπιακό, να του προσφέρουν το κάτι παραπάνω.

Ο Ολυμπιακός δείχνει σοβαρός, δυνατός και ομάδα που ξέρει πως θα πάρει το αποτέλεσμα. Κόντρα στο Κορακοβούνι έφυγε με ένα τεράστιο διπλό κάνοντάς τον και πάλι οδηγό στην κούρσα του πιο ανταγωνιστικού και συναρπαστικού πρωταθλήματος της Α' Αρκαδίας των τελευταίων ετών.

Έχουμε και λέμε λοιπόν. Πρώτος ο Ολυμπιακός με 21 βαθμούς μετά από 10 αγωνιστικές έχοντας από κάτω του στους 20 βαθμούς τον Ερμή, τον Πανθυρεατικό, την Δημητσάνα και το Λεωνίδιο, με το μπουρλότο στην κορυφή να έχει ανάψει για τα καλά.

Το που μπορεί να φτάσει ο φετινός Ολυμπιακός Λεωνιδίου κανείς δεν το γνωρίζει πάντως είναι σίγουρο πως αυτή η ομάδα δεν θα τα παρατήσει ποτέ από την κούρσα αυτή και θα παραμείνει μέχρι το φινάλε διεκδικητής της μεγαλύτερης μάχης της Α' Αρκαδίας που βλέπουμε εδώ και χρόνια.

https://www.leonidion.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...