Menu
RSS
Σάββατο, 27/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Κυβερνητική απόφαση | Αλλάζει ο νόμος, δεν πέφτουν ΠΑΟΚ και Ξάνθη (vd)

Κυβερνητική απόφαση | Αλλάζει ο νόμος, δεν πέφτουν ΠΑΟΚ και Ξάνθη (vd)
Η κυβέρνηση ανακοίνωσε πριν λίγο ότι παίρνει αποστάσεις από την απόφαση της ΕΕΑ και με νομοθετική ρύθμιση καταργείται η κύρωση υποβιβασμού για τέτοια θέματα! Κανένας τέτοιος κίνδυνος πλέον για ΠΑΟΚ και Ξάνθη. Διεγράφη ο Ζαγοράκης...

Μετά το σκάνδαλο που πήγε να δημιουργηθεί με την εισήγηση-βόμβα της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού και τις αναμενόμενες αντιδράσεις που προκλήθηκαν, η κυβέρνηση πήρε την κατάσταση στα χέρια της. 

Άδειασε τόσο τον υφυπουργό Αθλητισμού, όσο και την ίδια την ΕΕΑ κι ανατρέπει πλήρως την κατάσταση στην υπόθεση ΠΑΟΚ και Ξάνθης, ενώ έγινε γνωστό ότι διεγράφη από τη Νέα Δημοκρατία ο Θοδωρής Ζαγοράκης μετά τη χθεσινή (27/1) τοποθέτησή του. 

Σε δηλώσεις του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας ξεκάθαρισε πως:
«Η Κυβέρνηση δεν θα θέσει σε κίνδυνο την κοινωνική συνοχή, η οποία δοκιμάστηκε τα χρόνια της κρίσης. Με κυβερνητική απόφαση του πρωθυπουργού καταργούνται εξοντωτικές κυρώσεις για θέματα όπως αυτό της ΕΕΑ. Η κυβέρνηση δεν εκβιάζεται. Με απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη  διαγράφεται από τη κοινοβουλευτική ομάδα  του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου της ΝΔ, ο Θοδωρής Ζαγοράκης.

sdna.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...