Menu
RSS
Τετάρτη, 24/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Όταν οι δημοσιογράφοι της Τρίπολης έπαιζαν μπάσκετ!

Όταν οι δημοσιογράφοι της Τρίπολης έπαιζαν μπάσκετ!

Το Φθινόπωρο του 2005 διοργανώθηκε από την εταιρία «Πεζόδρομος» με την υποστήριξη του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Τρίπολης το 1ο πρωτάθλημα μπάσκετ Υπηρεσιών και Επιχειρήσεων του Δήμου Τρίπολης με τη συμμετοχή συνολικά εννέα ομάδων. Μεταξύ αυτών στο εργασιακό πρωτάθλημα ομάδα «κατέβασαν» και οι δημοσιογράφοι των ΜΜΕ της Τρίπολης.

Εκείνη ήταν και η μοναδική χρονιά που έπαιξαν μπάσκετ οι δημοσιογράφοι της Τρίπολης. Αξίζει να σημειωθεί ότι το τουρνουά πέρα από τις όποιες μικρές ελλείψεις και παραλείψεις ήταν μια πολύ καλή πρωτοβουλία που κατά πολλούς στέφθηκε με επιτυχία. Ένα τουρνουά με μεγάλο ανταγωνισμό και ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις που δυστυχώς πραγματοποιήθηκε και την επόμενη χρονιά και τελικά από τότε μέχρι σήμερα δεν έχει διοργανωθεί πάλι από το Δήμο Τρίπολης.

Εκείνη τη χρονιά η ομάδα των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης κατέλαβε την 7η θέση με 3 νίκες και 5 ήττες και με συντελεστή πόντων 473-493.

Στη σχετική φωτογραφία που συνοδεύει το συγκεκριμένο αφιέρωμα διακρίνονται από αριστερά όρθιοι οι: Σταύρος Κουκάκης, Γιώργος Φράγκος, Παναγιώτης Χαραλαμπόπουλος, Αργύρης Καρδαράς, Κώστας Στάικος και Φώτης ΑλεξόπουλοςΚαθιστοί από αριστερά διακρίνονται οι: Χρήστος Καρνέζης, Τριαντάφυλλος Σωτηρόπουλος, Δημήτρης Μαργιώλος, Βασίλης Κούβαλης και Μηνάς Αρτόπουλος.

Πηγή | https://www.contraepithesi.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...