Menu
RSS
Παρασκευή, 03/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Εύκολη νίκη για τον Αστέρα…

Εύκολη νίκη για τον Αστέρα…

Ο Αστέρας κέρδισε εύκολα με 3-0 την Μικτή Ευρυτανίας στο φιλικό παιχνίδι που έδωσε σήμερα το απόγευμα στο Καρπενήσι, με τον προπονητή της ομάδας Σάκη Τσιώλη να δοκιμάζει διάφορα σχήματα και συστήματα, αλλά και να διαπιστώνει το βαθμό ετοιμότητας των ποδοσφαιριστών του.

Ο «χορός των τερμάτων» άνοιξε στο 12ο λεπτό με δυνατό σουτ του Σεμπάστιαν Σέττι, για να πάρει στη συνέχεια την σκυτάλη του… σκοραρίσματος ο Τάσος Μπακασέτας που σκόραρε με κεφαλιά και σουτ στο 18’ και στο 25’ αντίστοιχα, ανεβάζοντας το δείκτη του σκορ σε 3-0.

Το φιλικό παιχνίδι με την Μικτή Ευρυτρανίας διήρκησε τρία τριαντάλεπτα με τους προπονητές των δύο ομάδων να κάνουν στη συνέχεια αρκετές αλλαγές κατά την διάρκεια της αναμέτρησης, με τον Σάκη Τσιώλη να χρησιμοποιεί πολλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές δίνοντας τους αρκετό χρόνο συμμετοχής.

Αστέρας: Λαδάς, Κουρμπέλης, Καστριτσέας, Γογωνάς, Κυριακόπουλος, Σέττι, Βελισσάρης,  Μπακασέτας, Ουρτάδο, Μουνάφο, Γκαιδατζής, ενώ έπαιξαν ακόμα και οι Παπουτσής, Τσιώλης, Καρυδόπουλος, Φούκας, Αλεξόπουλος, Τογρού. 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...