Menu
RSS
Πέμπτη, 28/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Με την ισοπαλία έφυγε από τη Λαμία ο Αστέρας - Δείτε και τα 4 γκολ! (vd)

Με την ισοπαλία έφυγε από τη Λαμία ο Αστέρας - Δείτε και τα 4 γκολ! (vd)

Στην αναμέτρηση με την οποία άνοιξε η αυλαία της 9ης αγωνιστικής της Super League, Λαμία και Αστέρας Τρίπολης αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2. Τα τέρματα των γηπεδούχων σημείωσαν οι Ντέλετιτς (56΄ πεν.) και Τσούκαλος (69΄), ενώ για τον Αστέρα σκόραραν οι Μπαράλες (41΄ πεν.) και Ριέρα (78΄).

Στο πρώτο μέρος, οι ομάδες ήταν υποτονικές, έγινε κυρίως παιχνίδι κέντρου χωρίς ιδιαίτερες φάσεις. Στο 40ο λεπτό ο Αστέρας κέρδισε πέναλτι, όταν μετά από σέντρα του Ριέρα από τα δεξιά, η μπάλα βρήκε στο χέρι του Αντέτζο. Το πέναλτι μετέτρεψε σε γκολ ο Μπαράλες στο 41΄ και οι φιλοξενούμενοι πήγαν στα αποδυτήρια με προβάδισμα. 

Στο δεύτερο μέρος, το ματς ήταν καλύτερο και στο 50΄ οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι σε μαρκάρισμα του Μουνάφο στον Ντέλετιτς. Η φάση ελέγχθηκε από τον VAR και ο Ντέλετιτς ευστόχησε στο πέναλτι που εκτέλεσε στο 56΄ ισοφαρίζοντας σε 1-1. Στο 69΄, Ο Τσούκαλος επιχείρησε συρτό σουτ μέσα από την περιοχή και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Παπαδόπουλου κάνοντας το 2-1 για τη Λαμία. Εννέα λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 78΄ σε μια φάση διαρκείας στην περιοχή της Λαμίας, ο Τασουλής έκανε το σουτ, έδιωξε ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων, αλλά ο Ριέρα με νέο σουτ ισοφάρισε για τον Αστέρα σε 2-2. 

Πριν την αναμέτρηση κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στο ματς, αφού οι ποδοσφαιριστές όλων των ομάδων της Super League αποφάσισαν να προχωρήσουν σε διαμαρτυρία για τη μη διεξαγωγή των πρωταθλημάτων των μικρότερων κατηγοριών. 

Διαιτητής: Πέτρος Τσαγκαράκης

Κίτρινες: Σκόνδρας, Μπεχαράνο - Μπαράλες, Κώτσιρας, Τασουλής

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΛAMIA (Μπάμπης Τεννές): Επασί, Σκόνδρας, Ασίγκμπα, Αντέτζο, Αραμπούλι (66΄ Τσούκαλος), Ρόμανιτς, Μπεχαράνο, Μπαχανάκ, Καραμάνος, Μπουλούλης (99΄ Σαραμαντάς), Ντέλετιτς

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Mίλαν Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Τασουλής, Σουάρεθ, Πασαλίδης, Μουνάφο (76΄ Φερνάντεθ), Βαλιέντε (88΄ Ιγκλέσιας), Ριέρα (88΄ Αλί Μπαμπά), Σίτο (76΄ Ντρούπι Γκόμες), Μπαράλες, Κρέσπι (65΄ Τίλικα)

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΖΑΡΚΑΔΗΣ

ΑΠΕ

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...