Menu
RSS
Σάββατο, 27/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ματσάρα στο ΟΑΚΑ, τέσσερα γκολ και ισοπαλία για τον Αστέρα! (vd)

Ματσάρα στο ΟΑΚΑ, τέσσερα γκολ και ισοπαλία για τον Αστέρα! (vd)

Αυτή την φορά η επίθεση της ΑΕΚ δεν κατάφερε να νικήσει την άμυνα της. Η Ένωση έβγαλε πολλή ψυχή και ποιότητα στο γήπεδο αφότου βρέθηκε με 0-2 πίσω στο σκορ νωρίς, λόγω των τρομερών λαθών στην άμυνα και του άστοχου στησίματος από τον Μανόλο Χιμένεθ. Ισοφάρισε, είχε δοκάρι, έχασε πριν και μετά το 2-2 σωρεία κλασικών ως εξωφρενικών ευκαιριών, αλλά η μπάλα δεν της έκανε το χατίρι. Και η υπόθεση - Ευρώπη αρχίζει να δυσκολεύει όλο και περισσότερο. Παρά το γεγονός πως μετά το 2-2, η ΑΕΚ έβγαλε στο γήπεδο επιθετικά, μπορεί και την καλύτερη εικόνα που έχουμε δει φέτος από αυτήν. 

Στο πρώτο εικοσάλεπτο ο Αστέρας... έκανε πάρτι στα επιθετικά στημένα, με την Ένωση να παρουσιάζει τα γνωστά προβλήματα. Και σε συνολική λειτουργία και ατομικά, με τον συνήθη ύποπτο Νεντελτσεάρου, να χάνει τους πάντες και τα πάντα, όπου είχε εμπλοκή, είτε σε στημένη φάση, είτε σε ροή αγώνα. «Κλειδί» εδώ πως ο Γιώργος Αθανασιάδης κράτησε όρθια την ΑΕΚ, σε δύο τουλάχιστον προφανείς ευκαιρίες του Αστέρα στην κόντρα, με την αμυντική λειτουργία των γηπεδούχων υπό κατάρρευση. 

Η νέα ατυχία με το τραυματισμό του Ολιβέιρα, έφερε κι ένα καλό για την ΑΕΚ. Ανάγκασε τον Χιμένεθ να διορθώσει την αστοχία με το καθαρό 4-4-2, που έδινε υπεραριθμία στον άξονα σε έναν αντίπαλο που δεν είναι... η ΑΕΛ και έφερε στο γήπεδο τον Κρίστιτσιτς, που ο Μανόλο δεν τον πολύ-πιστεύει, αλλά ο Σέρβος τον εξέθεσε.

Ο εκπληκτικός Σιμάνσκι βρήκε βοήθεια και μαζί με τον Τάνκοβιτς που έκανε ένα εξαιρετικό δεύτερι μισό στο πρώτο ημίχρονο, άλλαξαν το ματς. Ο Πολωνός ισοφάρισε και η ΑΕΚ έπρεπε να είχε πάει στην ανάπαυλα με 2-2, όμως το δοκάρι... είχε άλλη γνώμη στην νέα προσπάθεια του Σιμάνσκι και ο Ανσαριφάρντ αστόχησε εξ' επαφής. 

Η ΑΕΚ τουλάχιστον μέχρι το 80΄«έπνιξε» τον Αστέρα, αλλά δεν μπόρεσε να βρει κάτι παραπάνω από την ισοφάριση, πάλι με τον Σιμάνσκι. Δημιούργησε κι έχασε πολλές ευκαιρίες, κάποιες συνεχόμενες σε φάσεις διαρκείας, που μπορούν να μπουν και σε σχετικά «highlights». Παρά το γεγονός πως στο τελευταίο δεκάλεπτο έδειξε να μένει από δυνάμεις, βρήκε ακόμη μια πολύ μεγάλη ευκαιρία στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων. Ο Σβάρνας βρέθηκε μόνος μπροστά στο τέρμα, από το γύρισμα του Αλμπάνη, αλλά προς κενής εστίας, έστειλε την μπάλα πάνω στον Άλβαρες, που έκανε την απελπισμένη προσπάθεια απόκρουσης. 

Οι «κιτρινόμαυροι» πλήρωσαν την αμυντική ανεπάρκεια και τις λάθος εκτιμήσεις του Χιμένεθ στο στήσιμο του ματς, όμως η ατυχία και η αστοχία τους ήταν απαράμιλλες και τελικά και οι παράγοντες που στο τέλος στοίχισαν την νίκη. 

sdna.gr

1 σχόλιο

  • κωστας
    κωστας Κυριακή, 21 Φεβρουαρίου 2021 12:20 Σύνδεσμος σχολίου

    χιμενεθ συνχωρα που σου επιτρεψαμε να βαλης βαζελινη αλλιως θα ετσουζε ο κολος σου απο το 0-2

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...