Menu
RSS
Τρίτη, 23/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Φιλική νίκη του Αστέρα απέναντι στον Παναργειακό

Φιλική νίκη του Αστέρα απέναντι στον Παναργειακό

Σε φιλική αναμέτρηση που έδωσε σήμερα το απόγευμα στο γήπεδο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» ο Αστέρας κέρδισε με 3-0 τον Παναργειακό χάρη στα τέρματα που σημείωσε ο Τσίμο Ναβάρο με κοντινά πλασέ στο 9’ και στο 15’ ενώ το τρίτο γκολ σημείωσε με πλασέ ο Χουάνμα στο 22ο λεπτό.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Αστέρας δημιούργησε και άλλες ευκαιρίες για να πετύχει και άλλα τέρματα, αλλά στάθηκε άτυχος, καθώς είχε τρία δοκάρια, εκ των οποίων τα δύο με τον Μπακασέτα (53’ και 70’) και το άλλο με τον Πιπίνη στο 69ο λεπτό.

Όσοι δεν έπαιξαν στο φιλικό παιχνίδι με τον Παναργειακό και είχαν αγωνιστεί στο χθεσινό παιχνίδι πρωταθλήματος με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας

Η καλύτερη φάση από τον Παναργειακό ήταν στο 66ο λεπτό, όταν κεφαλιά του Ισούφι απέκρουσε εντυπωσιακά ο Μπαντής.

Διαιτητής: Πάσχος

Αστέρας Τρίπολης: Ερνάντεζ (46’ Μπαντής), Κοντοές, Πιπίνης, Καστριτσέας, Σέττι, Μουνάφο, Βελισσάρης, Ναβάρο (63’ Γογωνάς), Καράσκο, Μπακασέτας, Χουάνμα.

Παναργειακός: Κομπόσης, Καστρίτης, Φλώρος, Ταμπάκης, Φίλης, Λουμπαρδέας, Παπαϊωάννου, Τριμπόνιας, Καπλατζής, Καραγκούνης, Αγγελόπουλος, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι: Ισούφι, Μπόμπος, Νώτης, Μένιος, Κουτσοδήμος, Μακρίδης, Μπιτζής, Χατζησωφρονίου, Καλιαμούτος.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...