Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ο Γιώργος Μποροβήλος στο "Καλημέρα Αρκαδία" | "Σύγχρονο σκέπαστρο στη Θύρα 1 με τη βοήθεια Περιφέρειας και Δήμου"! (vd)

Ο Γιώργος Μποροβήλος στο "Καλημέρα Αρκαδία" | "Σύγχρονο σκέπαστρο στη Θύρα 1 με τη βοήθεια Περιφέρειας και Δήμου"! (vd)

Για τα βελτιωτικά έργα που θα πραγματοποιηθούν, στο γήπεδο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», με την αρωγή της Περιφέρειας Πελοποννήσου, τους στόχους της ομάδας, αλλά και τη δυναμική της, μίλησε στο «Καλημέρα Αρκαδία» ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης, κ. Γιώργος Μποροβήλος.

«Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε πριν μερικές μέρες, μεταξύ εμού, του Δημάρχου και του Περιφερειάρχη, είχε ως σκοπό να γίνουν κάποια σημαντικά βελτιωτικά έργα […] στο σκέπαστρο στη Θύρα 1 που είναι ένα αίτημα των φιλάθλων μας, διότι οι καιρικές συνθήκες της πόλης μας είναι πάρα πολύ δύσκολες και είναι γεγονός ότι στο ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα το οποίο εξελίσσεται κατά κανόνα τους χειμερινούς μήνες, οι φίλαθλοι αντιμετωπίζουν προβλήματα, τόσο από τη βροχή, όσο και από το κρύο. Έτσι, ένα σύγχρονο σκέπαστρο στη Θύρα 1 θα προστατεύσει τους φιλάθλους μας από αυτό το πρόβλημα και θα είναι και ένα κίνητρο προκειμένου και άλλοι φίλαθλοι να προσέλθουν […] Οι υπηρεσίες τόσο του Δήμου όσο και της Περιφέρειας θα κινηθούν γρήγορα […] έτσι ώστε να υλοποιηθεί το συντομότερο δυνατό αυτό το έργο», είπε ο κ. Μποροβήλος.

Σε σχέση με τους μελλοντικούς στόχους της ομάδας, ο κ. Μποροβήλος ανέφερε πως σε μικρό χρονικό διάστημα θα ξεκινήσει η προετοιμασία αλλά και οι απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις στους παίκτες για το νέο πρωτάθλημα που θα ξεκινήσει τον Αύγουστο. «Εκτιμούμε ότι η ομάδα μας θα έχει τη δυναμική που έχει τα τελευταία χρόνια. Πέρυσι είχαμε μια πολύ καλή πορεία […] δεν ευτυχίσαμε να έχουμε μία έξοδο στην Ευρώπη, που ήταν ο στόχος μας, όμως πιστεύουμε ότι τη νέα χρονιά η ομάδα έχοντας ως βάση τον περσινό κορμό, θα μπορέσει να παρουσιάσει ένα ακόμη πιο ανταγωνιστικό σύνολο προκειμένου να μπορέσει να κάνει κάτι καλύτερο και ίσως να φέρει και ένα κύπελλο στην Τρίπολη», ανέφερε.

Τέλος, ο Πρόεδρος του Αστέρα, σχετικά με τον αν οι φίλαθλοι θα μπορούν σε σύντομο χρονικό διάστημα να παρακολουθήσουν από κοντά τις αγαπημένες τους ποδοσφαιρικές ομάδες, ανέφερε πως πρόκειται για αποφάσεις που θα λάβει η αρμόδια επιτροπή λοιμοξιολόγων ενώ τόνισε πως «προέχει η υγεία των ανθρώπων, των ποδοσφαιριστών, των εμπλεκομένων με οποιονδήποτε τρόπο στον χώρο του ποδοσφαίρου και αυτή πρέπει να διαφυλάξουμε. Σιγά σιγά βαδίζουμε στην κανονικότητα και με κάποια υγειονομικά πρωτόκολλα […] και ελπίζουμε ότι το προσεχές διάστημα θα έχουμε κάποο ευχάριστο νέο για τον κόσμο».

Βασιλική Γαλάνη

1 σχόλιο

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 11 Ιουνίου 2021 16:26 Σύνδεσμος σχολίου

    Με μεταγραφές Γ΄Εθνικής και με διαφορά 40 βαθμών από τον πρώτο δεν βγαίνεις Ευρώπη.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...