Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Βλάσης για Αντετοκούνμπο: "Είσαι πηγή έμπνευσης για όλους μας!"

Βλάσης για Αντετοκούνμπο: "Είσαι πηγή έμπνευσης για όλους μας!"
Με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να κάνει το ματς της ζωής του, οι Μπακς επικράτησαν με 105-98 των Σανς, έκαναν το 4-2 και αναδείχθηκαν πρωταθλητές του ΝΒΑ για δεύτερη φορά στην ιστορία τους μετά το 1971.

Ο Υφυπουργός Εξωτερικών Κώστας Βλάσης αναφέρει: "Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έγραψε ιστορία κατακτώντας το πρωτάθλημα του NBA και τον τίτλο του πολυτιμότερου παίκτη των τελικών! Γέμισε για άλλη μια φορά τους απανταχού Έλληνες με υπερηφάνεια.

Η πορεία του Γιάννη, που μέσα από πολλές δυσκολίες κατάφερε να φτάσει στην κορυφή, είναι η ζωντανή απόδειξη ότι όταν το ταλέντο συνδυάζεται με σκληρή δουλειά και ισχυρή θέληση, κάθε όνειρο μπορεί να γίνει πραγματικότητα!
Γιάννη σ´ ευχαριστούμε! Είσαι πηγή έμπνευσης για όλους μας!"

4 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 26 Ιουλίου 2021 22:20 Σύνδεσμος σχολίου

    τώρα τον θυμηθήκατε όλοι;

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 21 Ιουλίου 2021 18:41 Σύνδεσμος σχολίου

    @17:55 ΒΛΕΠΩ ΕΠΙΡΡΟΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΟΚΡΑΤΗ. ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΑΠΛΩΣ "ΜΕΤΕΧΕΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ". ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ. "ΠΕΤΟΥΣΑΝ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΡΙΑ" ΠΟΛΛΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ... ΕΜΕΝΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΕ ΕΚΝΕΥΡΙΖΕΙ ΤΟ ΟΤΙ "ΑΠΟΔΙΔΕΤΑΙ" Η ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ. ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΚΙ ΕΣΕΝΑ, ΤΟ ΘΕΙΑΣΩΤΗ ΤΟΥ, ΠΩΣ ΚΛΗΡΩΝΟΜΕΙΤΑΙ, ΔΕΝ ΑΠΟΔΙΔΕΤΑΙ ΚΙ ΕΞ ΙΣΟΥ ΔΕΝ ΑΦΑΙΡΕΙΤΑΙ. ΑΝ ΞΕΡΕΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ
    Η ΛΕΞΗ "ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ" ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΘΕΤΗ ΑΠΟ ΤΟ ΙΘΕΟΝ + ΓΕΝΟΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΚΛΗΡΩΝΟΜΟΥΜΕΝΟ ΓΕΝΟΣ (=ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑ) ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ. ΕΜΕΝΑ ΔΗΛΑΔΗ, ΚΑΤ' ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΣΟΥ, ΤΟ ΑΝΗΨΑΚΙ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΑ ΠΑΤΕΡΑ, ΤΟΝ ΞΑΔΕΡΦΟ ΜΟΥ, ΚΑΙ ΛΙΒΑΝΕΖΑ ΜΗΤΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΛΛΗΝΟΛΙΒΑΝΕΖΙΚΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΝΑΔΙΚΗ. ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΛΟΙΠΟΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ. ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΕΡΔΕΥΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ. ΟΙ ΟΡΟΙ "ΕΛΛΗΝΑΣ", "ΝΙΓΗΡΙΑΝΟΣ", "ΛΙΒΑΝΕΖΟΣ", "ΚΑΝΑΔΟΣ" ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ. ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ "ΥΠΗΚΟΟΣ" ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟΕΘΝΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΣΤΟ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΟ ΚΡΑΤΟΣ.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 21 Ιουλίου 2021 17:55 Σύνδεσμος σχολίου

    16.44 Στην Ελλάδα μεγάλωσε με τα ελληνικά ήθη κι έθιμα ρε ρατσισταριό, έχει λάβει την ελληνική παιδεία, όπως και τα αδέρφια του, τιμάει την ελληνική σημαία, μιλάει ελληνικά, άρα είναι Έλληνας. Δηλαδή θέλεις να μας πεις φασιστάκι ότι το παιδί αλλοδαπών γονέων που μεγαλώνει στην Ελλάδα δεν είναι ελληνόπουλο, ενώ το αντίστοιχο παιδί ελλήνων γονέων που μεγάλώνει σε άλλη χώρα είναι Έλληνας; Άει χάσου σιχαμερό σκουλίκι. Εσένα τι σε κάνει περισσότερο Έλληνα απ' αυτόν;

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 21 Ιουλίου 2021 16:44 Σύνδεσμος σχολίου

    ΝΙΓΗΡΙΑΝΟΣ ΕΙΝΑΙ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ;

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...