Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Πανελλήνιο Κορασίδων | Άμιλλα – Παναθηναϊκός 50-66 (vd)

Πανελλήνιο Κορασίδων | Άμιλλα – Παναθηναϊκός 50-66 (vd)

Πέμπτη ημέρα της Τελικής Φάσης του 32ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κορασίδων που διεξάγεται στο Κλειστό Γυμναστήριο «Γ. Μελισσηνός» στην Καισαριανή.  Στον πρώτο αγώνα της ημέρας ο Παναθηναϊκός επικράτησε της Άμιλλας με 66-50.

Από το ξεκίνημα του αγώνα η ομάδα της Αθήνας κατάφερε να ελέγξει το ρυθμό του αγώνα και να δημιουργήσει μια διαφορά ασφαλείας (30-10, 14΄41΄΄). Η Άμιλλα έβγαλε αντίδραση στην τρίτη περίοδο μειώνοντας σε 27-39 (26΄25΄΄).Τα κορίτσια από την Τρίπολη δεν μπόρεσαν να απειλήσουν περαιτέρω τον Παναθηναϊκό ο οποίος επικράτησε με 66-50.

Δεκάλεπτα: 6-20, 15-33, 32-47, 50-66      

Διαιτητές: Σκούτας, Τεφτίκης 

Άμιλλα (Τσουκαλάς): Μίχαλου 8(2), Γιάννη, Μάγκλαρη Αικ. 1, Πολυχρονοπούλου 2, Μάγκλαρη Ι. 6, Κοκκώνη 5(1), Παναγιωτοπούλου 26(1), Αρχοντάκου, Σιάμπου 2, Οικονόμου.

Παναθηναϊκός (Στρατής): Γιαννακοπούλου 6, Φελούρη 8, Ζιάκα 12(1), Μιχελή, Φεράκη 8, Κεφάλα 6, Φραγκούλη 14(2), Σιγαλού 12(2), Υφαντοπούλου, Κωστακοπούλου.

Για την στατιστική του αγώνα πατήστε εδώ

Φωτογραφίες του αγώνα μπορείτε να δείτε εδώ   

Όλοι οι αγώνες μεταδίδονται διαδικτυακά από το κανάλι YouTube της ΕΟΚ εδώ

Δηλώσεις

Τσουκαλάς Θεόδωρος (προπονητής Άμιλλα): «Παίξαμε όσο μπορούσαμε καλύτερα. Δεν ήμασταν πολύ ανταγωνιστικοί. Τα παιδιά κέρδισαν πάρα πολλές εμπειρίες. Σίγουρα κάποιες από αυτές θα μας βοηθήσουν στην πορεία και στην Α2 κατηγορία. Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία. Ελπίζω να σταματήσουν όλα αυτά που ζούμε και να ευχηθώ υγεία σε όλους και καλό υπόλοιπο καλοκαιριού».  

Κοκκώνη Αγγελική (αθλήτρια Άμιλλα): «Ήταν μια υπέροχη εμπειρία. Και μόνο που καταφέραμε να φθάσουμε στην Τελική Φάση είμαστε περήφανες μαζί με τους γονείς μας που μας στήριξαν σε αυτή την επιτυχία. Δεν καταφέραμε να πάρουμε κάποια καλή θέση στη βαθμολογία, αλλά θα προσπαθήσουμε και του χρόνου για να πετύχουμε κάτι καλύτερο».   

Στρατής Κωνσταντίνος (προπονητής Παναθηναϊκού): «Ύστερα από μια δύσκολη χρονιά για όλες τις ομάδες λόγω της πανδημίας, αξίζουν συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες που έφθασαν εδώ, στα κορίτσια, στους προπονητές για την προσπάθεια που έκαναν τους τελευταίους δύο μήνες ώστε να πάρουν μέρος στο πρωτάθλημα. Να δώσω συγχαρητήρια στον Παναθλητικό για το πρωτάθλημα και στα δικά μας τα κορίτσια για την προσπάθεια που έκαναν αυτούς τους δύο μήνες, στον συνεργάτη μου τον Γιώργο Κατσαρέλια, ευχαριστώ τον Μάκη Κουτσονικόλα τον έφορο της ομάδας. Ελπίζω η επόμενη χρονιά να είναι χωρίς τα προβλήματα της περσινής».    

Φραγκούλη Θεοδώρα-Μαρία (αθλήτρια Παναθηναϊκού): «Ήταν μια πολύ ωραία εμπειρία. Τουλάχιστον τελείωσε καλά το τουρνουά. Σε κάποια παιχνίδια δεν ήταν η τύχη με το μέρος μας. Ήταν όλα τα παιχνίδια δύσκολα και όλες οι ομάδες άξιζαν την παρουσία τους εδώ. Ξεχνάμε αυτό το τουρνουά και πάμε δυναμικά για την επόμενη σεζόν». 

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το βίντεο του αγώνα εδώ

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...