Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Αυτά τα τηλεοπτικά κανάλια θα δείξουν Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ!

Αυτά τα τηλεοπτικά κανάλια θα δείξουν Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ!

Την Τρίτη αγωνίζονται ο Ολυμπιακός για τα προκριματικά του Champions League και ο ΠΑΟΚ για τα προκριματικά του Europa Conference League.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο πρώτος αγώνας του τρίτου γύρου των προκριματικών UEFA Champions League, του Ολυμπιακού εναντίον της Βουλγαρικής Λουντογκόρετς στο στάδιο «Γεώργιος Καραϊσκάκη», θα μεταδοθεί την Τρίτη 3 Αυγούστου στις 22:00, απευθείας από το MEGA.

Το pre-game του αγώνα θα ξεκινήσει στις 21:00.

Περιγράφουν και σχολιάζουν ο Αντώνης Κατσαρός και ο Γιώργος Χελάκης. Αμέσως μετά τον αγώνα πλούσιο ρεπορτάζ και αναλύσεις LIVE από το γήπεδο. O Νίκος Κώτσης θα συνομιλήσει με τους πρωταγωνιστές της βραδιάς και όλες τις τελευταίες πληροφορίες για τη μεγάλη βραδιά θα μεταφέρουν στους τηλεθεατές οι ρεπόρτερ της αθλητικής ομάδας του MEGA.

ΠΑΟΚ

Από την τηλεοπτική συχνότητα του OPEN TV θα έχουν την ευκαιρία οι Έλληνες φίλαθλοι να παρακολουθήσουν το πρώτο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με αντίπαλο τη Μποέμιανς, για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa Conference League.

Η πρώτη μάχη του «δικεφάλου» του Βορρά με την αντίπαλό του στο Δουβλίνο θα αρχίσει το βράδυ της Τρίτης, στις 21.45, ενώ ο επαναληπτικός στην Τούμπα είναι προγραμματισμένος για τις 12 Αυγούστου.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...