Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Νικητής το ποδόσφαιρο στο τουρνουά του ΑΟ Τεγέας στη μνήμη του Δημήτρη Τσιπιανίτη (εικόνες)

Νικητής το ποδόσφαιρο στο τουρνουά του ΑΟ Τεγέας στη μνήμη του Δημήτρη Τσιπιανίτη (εικόνες)

Το απόγευμα της Κυριακής (12/09) ο Αθλητικός Όμιλος Τεγέας διοργάνωσε το τουρνουά «Δημήτρης Τσιπιανίτης» στη μνήμη του ανθρώπου που αγάπησε και αγαπήθηκε από την «οικογένεια» του συλλόγου της Τεγέας. Τα τέσσερα ματς που διεξήχθησαν σε ένα 45λεπτο ήταν τα πρώτα που πραγματοποιήθηκαν στο ανακαινισμένο γήπεδο της Επισκοπής Τεγέας μετά την εγκαινίασή των εγκαταστάσεων τον περασμένο Ιούνιο.

ΦΩΤΟ: ΦΩΤΗΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ.

Αν και το ποδόσφαιρο ήταν ο πραγματικός νικητής στο συγκεκριμένο τουρνουά, η ΑΕΚ Τρίπολης ήταν η ομάδα που κατέκτησε την 1η θέση επικρατώντας στον μεγάλο τελικό του Πανθυρεατικού με σκορ 0-1. Νωρίτερα στον α’ ημιτελικό του τουρνουά ο Πανθυρεατικός επιβλήθηκε 3-4 στα πέναλτι της «οικοδέσποινας» ομάδα του ΑΟ Τεγέας με την κανονική διάρκεια να ολοκληρώνεται χωρίς τέρματα. Στον β’ ημιτελικό η ομάδα της ΑΕΚ Τρίπολης επικράτησε με σκορ 1-0 του ΑΕΕΣ Κορακοβουνίου. Τέλος στον μικρό τελικό ο ΑΟ Τεγέας επικράτησε με σκορ 2-0 του ΑΕΕΣ Κορακοβουνίου και κατέκτησε την 3η θέση στο τουρνουά.

ΦΩΤΟ: ΦΩΤΗΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ.

Στο γήπεδο Επισκοπής Τεγέας τίμησαν με την παρουσία τους το τουρνουά και τη μνήμη του Δημήτρη (Μίμη) Τσιπιανίτη ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης, ο Πρόεδρος του ΑΟ Τεγέας κ. Ηλίας Δελής και μέλη του ΔΣ του συλλόγου, ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Αρκαδίας κ. Σταύρος Γεωργόπουλος, ο Δημοτικός Σύμβουλος του Δημου Τρίπολης κ. Σωτήρης Παπαδημητρίου, παράγοντες και άνθρωποι του τοπικού ποδοσφαίρου, καθώς και απλοί φίλαθλοι. Στην ιδιαίτερη στιγμή πριν το μεγάλο τελικό του τουρνουά, με τις συμμετέχουσες ομάδες παραταγμένες, την τιμητική πλακέτα από το ΑΟ Τεγέας απένειμε ο πρώην Γενικός Αρχηγός του συλλόγου στην σύζυγο του εκλιπόντα, κα Γιάννα Τσιπιανίτη.

Ρεπορτάζ Φώτης Αλεξόπουλος για την ιστοσελίδα www.drt915.gr 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...