Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ξεκίνησαν τα έργα στο ποδοσφαιρικό γήπεδο Δημητσάνας!

Ξεκίνησαν τα έργα στο ποδοσφαιρικό γήπεδο Δημητσάνας!
Άρχισαν οι εργασίες αναβάθμισης του γηπέδου ποδοσφαίρου της Δημητσάνας, με προδιαγραφές FIFA, μετά από την υπογραφή σχετικής σύμβασης στη Δημητσάνα, από τον Περιφερειάρχη κ. Νίκα τον περασμένο Ιούλιο.
Αυτό αναφέρει ο Κώστας Λάμπρος, συμπληρώνοντας ότι ... "με την ολοκλήρωση των εργασιών, η Ποδοσφαιρικη Ομάδα ΔΗΜΗΤΣΑΝΑ θα παίζει πλέον στην έδρα της ενώ μέχρι τώρα αναγκαζόταν να δίνει τα "εντός έδρας" παιχνίδια, στο ....Λεβίδι κλπ.
Επίσης οι Ακαδημίες της θα μπορούν να συμπεριλάβουν σε ενα σύγχρονο γήπεδο, παιδιά από όλα τα χωριά του Δήμου μας.
Η Δημοτική Αρχή ίσως βρει τρόπο να χρησιμοποιεί τα λεωφορεία του Δήμου για δωρεάν μετακινήσεις των παιδιών."

ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ

Το εν λόγω έργο που προετοιμάστηκε από το ΤΑΠΤΟΚ αναμένεται να ολοκληρωθεί σε πέντε μήνες και αφορά στην τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα τελευταίας γενιάς στο ποδοσφαιρικό γήπεδο της Κοινότητας Δημητσάνας, το οποίο διαθέτει χωμάτινη επιφάνεια αγωνιστικού χώρου και την ταυτόχρονη κατασκευή δικτύου απορροής ομβρίων.

Το συγκεκριμένο γήπεδο ποδοσφαίρου χρησιμοποιείται τόσο από τα ερασιτεχνικά ποδοσφαιρικά σωματεία όσο και από τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής. Σκοπός του έργου είναι η αναβάθμιση των αθλητικών υποδομών με απώτερο σκοπό την δυνατότητα πρόσβασης από τους κατοίκους της περιοχής σε αθλητικές εγκαταστάσεις υψηλού επιπέδου και την αποκέντρωση και την διάχυση της αθλητικής δραστηριότητας στα τοπικά διαμερίσματα του Δήμου.

 Ιδιαίτερα δε, η κατασκευή σύγχρονων εγκαταστάσεων θα δώσει κίνητρα στους νέους της περιοχής ώστε να ενασχοληθούν με τον αθλητισμό, να βελτιώσουν τις ατομικές αλλά και τις ομαδικές δεξιότητες, να καλλιεργήσουν ομαδικό πνεύμα και γενικότερα θα τονώσουν το αθλητικό ιδεώδες.

Επιπρόσθετα, θα ενισχυθεί η υποστήριξη του αθλητικού σωματείου Δημητσάνας που κάνει χρήση του ποδοσφαιρικού γηπέδου, παρέχοντας εγκαταστάσεις υψηλών προδιαγραφών.

Μετά την ολοκλήρωση των εργασιών τοποθέτησης του συστήματος συνθετικού χλοοτάπητα, ο ανάδοχος θα πιστοποιήσει τον εγκατεστημένο χλοοτάπητα με τα υλικά πλήρωσής του σε συνεργασία με εγκεκριμένο εργαστήριο της διεθνούς Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου FIFA, προκειμένου να λάβει σήμα πιστοποίησης (FIFA QUALITY), για το γήπεδο µε δαπάνη του ιδίου. Σε περίπτωση που τα αποτελέσματα των ελέγχων πιστοποίησης δεν καλύπτουν τις συγκεκριμένες απαιτήσεις της FIFA, ο ανάδοχος θα προβεί, με δική του δαπάνη, στις απαραίτητες επεμβάσεις (πχ. προσθήκη ή αφαίρεση υλικών πλήρωσης, επαναδιάστρωση υλικών ή οποιαδήποτε άλλη επέμβαση απαιτηθεί εντός των ζητούμενων προδιαγραφών της μελέτης) μέχρι να ικανοποιηθούν οι απαιτήσεις της FIFA και να λάβει το ανωτέρω σήμα πιστοποίησης.

Κείμενο | www.kalimera-arkadia.gr

1 σχόλιο

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 14 Σεπτεμβρίου 2021 09:29 Σύνδεσμος σχολίου

    Χασοπαραδιές!!!!
    Ρε σεις, ξοδεύετε (πετάτε στην κυριολεξία) χρήματα για έργα που ούτε καν θα χρησιμοποιηθούν και δεν ασχολείστε με θέματα ζωτικής σημασίας που και αναγκαία είναι και άμεσα πχ νερό σε χωριά που πίνουν μπουλουμάτσα (βλ Μυγδαλιά Γορτυνίας).
    Υ/Γ εκτός και αν διοργανωθεί πρωτάθλημα γερόντων.....

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...