Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Στη ΜΕΘ Παίδων ο μικρός Φώτης που τραυματίστηκε σε αγώνες καρτ στην Πάτρα

Στη ΜΕΘ Παίδων ο μικρός Φώτης που τραυματίστηκε σε αγώνες καρτ στην Πάτρα

Με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις νοσηλεύεται στη ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών στο Ρίο ο 6χρονος θεατής των αγώνων καρτ στο κέντρο της Πάτρας, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά όταν μετά από σύγκρουση αγωνιστικών μονοθεσίων, η μοίρα του έπαιξε άσχημο παιχνίδι και από αλλεπάλληλες ατυχίες βρέθηκε τραυματισμένος στο κεφάλι.

Ο μικρός Φώτης παρακολουθούσε τους αγώνες ταχύτητας όταν συνέβη το ατύχημα και μετά τον τραυματισμό του κρίθηκε αναγκαία η διακομιδή του στο Νοσοκομείο. Αρχικά μεταφέρθηκε στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων, όπου δόθηκε εντολή να νοσηλευτεί στη ΜΕΘ Παίδων του ΠΓΝΠ στο Ρίο.

Πληροφορίες του pelop.gr, αναφέρουν πως δεν χρειάζεται για την ώρα να περάσει ο 6χρονος την πόρτα του χειρουργείου, αφού δεν υπάρχει κάποιο αιμάτωμα στο κεφάλι του, αλλά οι γιατροί παραμένουν επιφυλακτικοί και θεωρούν τα πρώτα 24ωρα κρίσιμα για την πορεία της κατάστασής του.

Πως έγινε το ατύχημα

Σύμφωνα με πληροφορίες από αυτόπτες μάρτυρες, λίγο πριν τη στροφή στην οδό Μαιζώνος στην είσοδο της πλατείας Γεωργίου, δύο μονοθέσια βρισκόντουσαν σε θέση «μάχης» και χτύπησαν μεταξύ τους στην προσπάθεια για προσπέρασμα. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα ο οδηγός του ενός οχήματος να χάσει τον έλεγχο και να «απογειωθεί». Η προσγείωσή του ήταν ιδιαίτερα ανώμαλη, καθώς βρέθηκε στα προστατευτικά κάγκελα, εκεί όπου παρακολουθούσε ο 6χρονος Φώτης.

Η μοίρα έπαιξε πολύ άσχημο παιχνίδι στο νεαρό θεατή, ο οποίος τραυματίστηκε στο κεφάλι και στο σημείο επικράτησε πανικός για να του προσφερθούν οι πρώτες βοήθειες. Πολύ σύντομα ασθενοφόρο βρέθηκε στο σημείο, διακομίστηκε ο 6χρονος με ασθενοφόρο στο Καραμανδάνειο, διασωληνώθηκε και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο ΠΓΝΠ.

Τι είπαν οι διοργανωτές για το περιστατικό

Οπως ήταν αναμενόμενο, μετά το σοκαριστικό περιστατικό δεν μπορούσαν να συνεχιστούν οι αγώνες. Μάλιστα, οι υπεύθυνοι των αγώνων προσήχθησαν λίγο μετά το ατύχημα στο Β’  Αστυνομικό Τμήμα Πατρών όπου και σχηματίζεται δικογραφία.

Πηγή: pelop.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...