Menu
RSS
Πέμπτη, 18/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

«Το Ταξίδι των Αναμνήσεων» του Σ. Κουκάκη παρουσιάστηκε στην Τρίπολη | Ο συγκλονιστικός Παναγιώτης Γιαννάκης και το δαχτυλίδι WNBA στην Αταλάντη Τασουλή!

«Το Ταξίδι των Αναμνήσεων» του Σ. Κουκάκη παρουσιάστηκε στην Τρίπολη | Ο συγκλονιστικός Παναγιώτης Γιαννάκης και το δαχτυλίδι WNBA στην Αταλάντη Τασουλή!

Το απόγευμα της Δευτέρας (20/09) στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΚ Τρίπολης πραγματοποιήθηκε η ξεχωριστή εκδήλωση της παρουσίασης του βιβλίου του συναδέλφου δημοσιογράφου και συγγραφέα, Σταύρου Κουκάκη, με τίτλο «Το Ταξίδι των Αναμνήσεων». Μια εκδοτική προσπάθεια που αποτυπώνει στις σελίδες της μεγάλο μέρος της ιστορίας του μπάσκετ της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ και φυσικά της Αρκαδίας. Πολλοί ήταν αυτοί οι οποίοι τηρώντας πιστά τα υγειονομικά πρωτόκολλα έδωσαν παρουσία στην εκδήλωση και τίμησαν με την παρουσία τους την προσπάθεια του συγγραφέα.

Κεντρικό πρόσωπο στην εκδήλωση πέρα από τον συγγραφέα αποτέλεσε η μεγάλη «δόξα του Ελληνικού μπάσκετ, Παναγιώτης Γιαννάκης, ενώ μεταξύ άλλων στην εκδήλωση βρέθηκαν ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης, ο Δήμαρχος Μεσσήνης κ. Γιώργος Αθανασόπουλος, οι πρώην Δήμαρχοι Τρίπολης κ.κ. Γιάννης Σμυρνιώτης και Δημοσθένης Σωτηρόπουλος, ο πρώην Πρόεδρος της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ κ. Γιάννης Κουτραφούρης, αλλά και ο παλιός προπονητής και ο άνθρωπος που υπηρέτησε το μπάσκετ και ανέδειξε το ταλέντο του Παναγιώτη Γιαννάκη στον Ιωνικό Νίκαιας, κ. Βύρωνας Κρίθαρης.

Στο ξεκίνημα της εκδήλωσης για το βιβλίο και το συγγραφέα μίλησαν κατά σειρά οι εκλεκτοί προσκεκλημένοι και διακεκριμένοι δημοσιογράφοι Έλενα Μπουζαλά, Τάσος Κολλίντζας και Γιάννης Θεοδωρακόπουλος. Στη συνέχεια ακολούθησε η βράβευση του Παναγιώτη Γιαννάκη από την ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ για την προσφορά του στο Ελληνικό μπάσκετ και την είσοδό του πρόσφατα στο Hall Of Fame, αλλά και από το Δήμαρχο Τρίπολης κ. Κώστα Τζιούμη.

Στη συνέχεια ο Παναγιώτης Γιαννάκης φρόντισε να παραδώσει στην σπουδαία αθλήτρια που ανέδειξε το Αρκαδικό μπάσκετ, Αταλάντη Τασουλή, το δαχτυλίδι της Πρωταθλήτριας ομάδας WNBA του 1997, Χιούστον Κόμετς, μέλος της οποίας αποτέλεσε η Αρκάς αθλήτρια. Το δαχτυλίδι της πρωταθλήτριας WNBA που για κάποιο λόγο δεν είχε φτάσει στα χέρια της ίδιας μέχρι χθες.

Αναμνηστικά δώρα δόθηκαν στους κεντρικούς ομιλητές του πάνελ, αλλά και στον παλιό προπονητή κ. Βύρωνα Κρίθαρη. Η βραδιά ολοκληρώθηκε με πολλές αναμνηστικές φωτογραφίες και αυτόγραφα, αλλά και πολλές μπασκετικές συναντήσεις από το παρελθόν, που προκάλεσαν χαμόγελα, συγκίνηση και αναμνήσεις σαν αυτές που περιλαμβάνει το βιβλίο του Σταύρου Κουκάκη «Το ταξίδι των Αναμνήσεων» και που από το βράδυ της Δευτέρας, σάλπαρε στο χώρο του Ελληνικού αθλητισμού.

Φώτης Αλεξόπουλος - https://www.drt915.gr/

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...