Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Η προτροπή του Δημοσθένη Σωτηρόπουλου προς την Περιφέρεια για «Το Ταξίδι των Αναμνήσεων»

Η προτροπή του Δημοσθένη Σωτηρόπουλου προς την Περιφέρεια για «Το Ταξίδι των Αναμνήσεων»

Τα κολακευτικά σχόλια για το βιβλίο του Σταύρου Κουκάκη «Το Ταξίδι των αναμνήσεων» διαδέχονται το ένα το άλλο σε καθημερινή βάση, καθώς η αρτιότητά του ως βιβλίο, σε εκτύπωση και σε κείμενα ξεχωρίζουν.

Για πολλούς μάλιστα, θεωρείται εκδοτικό επίτευγμα η δημιουργία του συγκεκριμένου βιβλίου, διότι δεν είναι συνηθισμένο το γεγονός να εκδίδεται βιβλίο με αθλητική θεματολογία 656 σελίδων!

Πριν λίγες ημέρες άλλωστε, έγινε γνωστό πώς «Το Ταξίδι των Αναμνήσεων» θα διεκδικήσει δύο σημαντικές διακρίσεις στα δημοσιογραφικά βραβεία της χρονιάς.

Παράλληλα με τα καθημερινά κολακευτικά σχόλια και την διεκδίκηση των βραβείων, έρχονται οι ευχές του Πρώην Δημάρχου Τρίπολης Δημοσθένη Σωτηρόπουλου και η προτροπή του προς την Περιφέρεια Πελοποννήσου να ασχοληθεί σοβαρά με το βιβλίο του Σταύρου Κουκάκη και να το θέσει υπό την αιγίδα της προωθώντας το στα αθλητικά σωματεία, σε σχολεία, σε γυμναστήρια και σε βιβλιοθήκες της ευρύτερης περιοχής, να δώσει ακόμα έναν πιο σοβαρό χαρακτήρα στην εκδοτική αυτή προσπάθεια.

Ο πρώην Δήμαρχος Τρίπολης, γνωστός για την αγάπη του στον αθλητισμό, αλλά και για τις ωραίες δημιουργίες βιβλίων, σε φωτογραφία που αναρτήθηκε στα Social Media με τον συγγραφέα του βιβλίου και τον καλό του φίλο Ανδρέα Παπάζογλου αναφέρει χαρακτηριστικά: «Kαλοτάξιδο το Καλοτυπωμένο και Αριστοδιατυπωμένο το εμβιθρέστατο Επίτομο Λεξικό της Ιστορίας του σύγχρονου basket ball της Πελοποννήσου.

 

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου αξίζει να το θέσει υπό την αιγίδα της προωθώντας το στα Aθλητικά σωματεία, Σχολεία, Γυμναστήρια, Bιβλιοθήκες».

1 σχόλιο

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 15 Οκτωβρίου 2021 20:24 Σύνδεσμος σχολίου

    ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΜΥΡΝΙΩΤΗ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ; ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΠΕΤΑΞΕΙ ΛΕΥΚΗ ΠΕΤΣΕΤΑ ΣΥΝΤΟΜΑ.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...