Menu
RSS
Τρίτη, 16/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τένις | 1η θέση για τον Ζωγραφάκη της ΑΕΚ Τρίπολης στη Νέα Μάκρη

Τένις | 1η θέση για τον Ζωγραφάκη της ΑΕΚ Τρίπολης στη Νέα Μάκρη

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ της AEK TPIΠOΛHΣ κ. Bαλασόπουλος, το Δ.Σ. , και η προπονητική ομάδα των κ. Παπαδόπουλου, κας. Σταθούλη και κ. Διονυσόπουλου συγχαίρουν τον αθλητή του ομίλου τένις Δαβίδ Ζωγραφάκη  για την κατάκτηση της 1ης θέσης στην κατηγορία των διπλών 40-54 στο τουρνουά Tennis Base, που διεξήχθη στα γήπεδα της Νέας Μάκρης.

Ο αθλητής του ομίλου μας με συμπαίχτη του τον Νίκο Καζαντζίδη στην κατηγορία των διπλών στους άνδρες κατέκτησαν την 1η θέση παίζοντας εξαιρετικό τένις καθ όλη την διάρκεια του τουρνουά. Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Ζωγραφάκης με τον Καζαντίζη πέρασαν το πρώτο γύρο με bye και στον δεύτερο γύρο επικράτησαν των Κόρακα – Αιδίνη με 62, 62. Στα ημιτελικά οι Μπελέκος – Νικολόπουλος δεν στάθηκαν δυνατοί αντίπαλοι και ηττήθηκαν με 62 16 10-8 στο tie brake. Στον τελικό της διοργάνωσης ο αθλητής της ΑΕΚ Τρίπολης με το ζευγάρι του έκαμψαν και την αντίσταση των Ελευθερίου και Μαγγίνα και κατέκτησαν την 1η θέση κερδίζοντας με 60 64.

Επόμενο αγωνιστικό για τον αθλητή μας το Διεθνές της ITF Seniors  στην Θεσσαλονίκη. Πολλά συγχαρητήρια Δαβίδ και καλή επιτυχία !!!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...