Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Σπουδαία μετεγγραφή ο Αστέρας | "Έκλεισε" Τζουκάνοβιτς!

Σπουδαία μετεγγραφή ο Αστέρας | "Έκλεισε" Τζουκάνοβιτς!
Κοντά στην πραγματοποίηση μιας σπουδαίας μετεγγραφής βρίσκεται ο Αστέρας Τρίπολης, ο οποίος έχει έρθει σε συμφωνία με τον Έρβιν Τζουκάνοβιτς.

Έναν ποδοσφαιριστή, με τεράστια εμπειρία αλλά και παραστάσεις είναι έτοιμος να εντάξει στο δυναμικό του ο Αστέρας Τρίπολης.

Οι Αρκάδες έχουν έρθει σε συμφωνία, για την απόκτηση του Έρβιν Τζουκάνοβιτς. Ο 35χρονος Βόσνιος στόπερ αποτελεί έναν παίκτη, ο οποίος έχει πλούσιο παλμαρέ, αλλά και γεμάτο από παραστάσεις σε υψηλό επίπεδο, καθώς έχει συνυπάρξει με παίκτες όπως οι Τζέκο και Πιάνιτς, αλλά και με σημαντικούς προπονητές όπως είναι οι Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι, Λουτσιάνο Σπαλέτι και Ιβάν Γιούριτς.

Ο Τζουκάνοβιτς, ο οποίος βρέθηκε χτες στην Τρίπολη πέρασε από όλες τις απαραίτητες εξετάσεις και τα εργομετρικά και όπως όλα δείχνουν η μετακίνηση του στους «κιτρινομπλέ» θα ολοκληρωθεί με τον Βόσνιο άσο, να αποτελεί πιθανότατα την μεγαλύτερη μεταγραφή στην ιστορία του πελοποννησιακού συλλόγου. 

Όσον αφορά την καριέρα του, ο Τζουκάνοβιτς έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην Ζελέζνιτσαρ της Βοσνίας. Στην συνέχεια ακολούθησαν οι Αούστρια Λουστενάου, Σούλτσμπεργκ, Έρντιγκεν, Ντέντερ, Έουπεν, Κόρτραικ και Γάνδη.

sdna.gr

2 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 17 Αυγούστου 2022 18:22 Σύνδεσμος σχολίου

    Κανα νέο θα κλείσει ο Αστέρας ή θα μαζέψει όλα τα ΚΑΠΗ τους 35χρονους που θα πάιζουν με το ζόρι ένα ημίχρονο; Καλά λέει κι ο άλλος σχολιαστής. Δεν υπάρχουν στην αγορά καλοί ποδοσφαιριστές μικροί σε ηλικία, που έχουν μαζέψει στην ομάδα όλους τους απόμαχους;

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 17 Αυγούστου 2022 13:42 Σύνδεσμος σχολίου

    Όλο κάτι γεροντάκια μαζεύουν οι εφοπλιστές που δεν τους ξέρει η μάνα τους ! Το απόκτημα θα παίζει ένα ημίχρονο αγκομαχώντας και μετά θα τον κάνουν αλλαγή. Να βάλουν το χέρι βαθιά στην τσέπη και να φέρουν παιχταράδες αν θελουν οι ιδιοκτήτες του Αστέρα και όχι να μαζευουν τους απόστρατους ποδοσφαιριστές και να μας το παρουσιάζουν ως επίτευγμα . Με τελειωμένους παίχτες δεν κάνεις ομάδα ! Σούπα φτιάχνεις αυγολέμονο .........

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...