Δήμος Τρίπολης | Τα έργα αναβάθμισης στο γήπεδο του Παναρκαδικού! (εικόνες)

8 σχόλια
-
Ρε αθεόφοβοι της Λαγοπάτη, καλουπώσατε ένα μικρό μπετουδάκι βάλατε και δύο κάγκελα και μιλλάτε για έργα????? Σας έχει γραμμενους κανονικά ο κόσμος της πόλης! ΑΘΕΟΦΟΒΟΙ!!
-
Φέτος θα παίζει ο Παναρκαδικός με τον Ορχομενό και τούμπαλιν. Προβλέπεται λοιπόν μεγάλη αύξηση της επισκεψιμότητας στο Δήμος Τρίπολης στόχο που εξαρχής έθεσεν η Δημοτικά Αρχή Τζιούμη. Του χρόνου δεν που θα ανέβει και η Νεστάνη θα κατακλυστεί ο Δήμος από επισκέπτες.
Υ.Γ. Με το ταρτάν στο στάδιο όλα καλά; -
Α ρε δήμαρχε δεν έδωσες από πέρσι εντολή στο Λαγό να καταστρέψει την πλατεία Μπασιάκου και να βάλει τα κάγκελα στο γήπεδο.
Δεν θα έπεφτε η ομάδα.
Μαζευτείτε ρε νούμερα με αυτά που γράφετε, επειδή είστε ανίκανοι. -
Αρχηγοπουλα,δεν ήξερε ο Δήμος ότι πρέπει να απολογηθεί σε εσάς.
Επειδή εσείς δεν κάνατε τίποτα δεν πρέπει να γνωρίζουμε ότι ο Λαγός δεν πετάει τίποτα από την περιουσία των πολιτών.
Τα κάγκελα τα έβγαλε από την πλατεία Μπασιάκου.Δεν τα πέταξε και τα έβαλε τώρα στο γήπεδο, όχι πέρσι που θέλατε εσεις -
Δηλαδή τα κάγκελα έφταιγαν που έπεσε ο Παναρκαδικός.
Εάν είναι έτσι βουρ πρόεδρε , πάμε για πρώτη εθνική. -
13.41 Kι επειδή έπεσε η ομάδα στο τοπικό ρε νούμερο τι πάει να πει αυτό; Δηλαδή μόνο στην Γ' Εθνική μπορούσε να χρησιμοποιεί ο Παναρκαδικός το γήπεδο; Ή μήπως θέλεις να μας πεις ότι είχε περισσότερο κόσμο όταν έπαιζε Γ' Εθνική; Οι ίδιοι 15-20 που πήγαιναν, θα εξακολουθήσουν να πηγαίνουν. Κι απ' αυτούς οι 10 τσάμπα με προσκλήσεις. Για να μην νομίζετε ότι τρώμε όλοι χόρτο σαν κι αυτό που σας ταϊζουν. Καλά στερνά
-
Έλεος φτάνει όχι άλλο κάρβουνο.Δηλαδή ποιό είναι το έργο του δήμου τα τρία κάγκελα ? Μήπως αλλάξατε και τον κλειδαριά και ξεχάσατε να μας το δείξετε?. Απορώ σε ένα τόσο μεγάλο έργο γιατί δεν έχει πάει ο Τζιούμης να κόψει κορδέλες.
-
Άλλο ένα μεγάλο "έργο" τώρα που η ομάδα έπεσε στο τοπικό όπως και η Άμιλλα και οι Δρομείς στο μπάσκετ. Κατάντια...