Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Αποκλεισμός με 7-0 για τον Ερμή Μελιγούς στο Κύπελλο (vd)

Αποκλεισμός με 7-0 για τον Ερμή Μελιγούς στο Κύπελλο (vd)

Την πρόκριση της στην 3η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας εξασφάλισε η Ηλιούπολη, επικρατώντας με 7-0 εντός έδρας επί του Ερμή Μελιγούς.

Οι γηπεδούχο είχαν το «πάνω χέρι» σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιου, το οποίο σε μεγάλο μέρος του διεξήχθη υπό έντονη βροχόπτωση. Η πρώτη ευκαιρία σημειώθηκε στο 15′ με τον Μπαστακό ο οποίος έστειλε την μπάλα λίγο άουτ μετά από κεφαλιά. Στο 16′ οι φιλοξενούμενοι είχαν την ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ με τον Σαραντόπουλο, ωστόσο ο Πολίτης είπε όχι στο πλασέ του επιθετικού του Ερμή. Η Ηλιούπολη πραγματοποίησε ένα εκρηκτικό πεντάλεπτο από το 20 λεπτό, δημιουργώντας ευκαιρίες και 2 γκολ. Στο 20′ ο Δημητριάδης αστόχησε από πολύ κοντά, ωστόσο κατάφερε να βρει δίχτυα στο 22′, σημειώνοντας το 1-0. Ένα λεπτό αργότερα, ο Γιάννης Βάρκας σημείωσε το 2-0 με κεφαλιά, σκορ με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του πρώτου ημιχρόνου.

Η Ηλιούπολη μπήκε δυνατά και στο 2ο ημίχρονο, με τους παίκτες του Νίκου Παντέλη να διευρύνουν το σκορ. Πιο συγκεκριμένα, στο 48′ ο Μπαστακός σημείωσε το 3-0 με κοντινό πλασέ, ενώ ακολούθησαν στο 56′ ο Δημητριάδης με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, στο 66′ ο Τριανταφυλλάκος, στο 78′ ο Γεωργιάδης, ενώ στο 85′ ο Τριανταφυλλάκος διαμόρφωσε το τελικό 7-0 με το δεύτερο προσωπικό του γκολ στο ματς.

Η Ηλιούπολη, στην 3η φάση του κυπέλλου Ελλάδας θα αγωνιστεί με την Καλλιθέα, την επόμενη Τετάρτη 28/9 στο Α’ Δημοτικό Γήπεδο Ηλιούπολης.

Οι δύο ομάδες παρατάχθηκαν στο γήπεδο ως εξής:

Ηλιούπολη: Πολίτης, Κρητικός (60′ Ανδρεου), Πατσατζόγλου, Μπουσάι (60′ Γεωργιάδης), Τσαφταρίδης (57′ Κωστόπουλος), Γκοτσούλιας, Τριανταφυλλάκος, Δημητριάδης, Βάρκας (57′ Κρέτση), Βασιλείου, Μπαστακός (70′ Παπαγιαννόπουλος).

Ερμής Μελιγούς: Κατσιαούνης, Πολυμενάκος, Βέργος, Ράλλιος, Σέλλης, Πούτσης (62 Κατσίρης), Σούρσος (62′ Ιατρίδης, 76′ Ioρνταν με αναγκαστική αλλαγή), Αδάμης, Σαραντόπουλος (82′ Κούρος)’, Κοδέλλας (Βλάχος 63′), Warden.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...