Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ο όμιλός τένις της ΑΕΚ Τρίπολης και η Α.Ε Πόρτο Ράφτη μαζί στο Davis Cup

Ο όμιλός τένις της ΑΕΚ Τρίπολης και η Α.Ε Πόρτο Ράφτη μαζί στο Davis Cup

Ο όμιλος τένις της ΑΕΚ Τρίπολης και η Α.Ε Πόρτο Ράφτη για μια ακόμη φορά τιμούν τον θεσμό της αδελφοποίησης, που υπογράφηκε μεταξύ τους την περσινή χρονιά και θα βρεθούν από κοινού στην μεγάλη προσπάθεια της Εθνικής ομάδας τένις για την άνοδο στο World Group I.

Τα δύο ιστορικά σωματεία με τις διοικήσεις τους και πολλούς αθλητές τους θα στηρίξουν την προσπάθεια της Εθνικής μας στο Davis Cup βρισκόμενοι στις ίδιες εξέδρες για ένα τενιστικό διήμερο που ελπίζουμε και ευχόμαστε να στεφθεί με επιτυχία . Πιο συγκεκριμένα η Ελλάδα θα φιλοξενήσει τον Ισημερινό με φόντο μια ιστορική άνοδο στο World Group I του Davis Cup, το διήμερο 4 και 5 Φεβρουαρίου. Το τερέν στο κλειστό “Νίκος Γκάλης” στο ΟΑΚΑ διαμορφώθηκε ήδη για τους αγώνες και τις προπονήσεις φυσικά των παικτών που θα προηγηθούν.

Την Ελλάδα στους αγώνες θα εκπροσωπήσουν οι Στέφανος Τσιτσιπάς, Μιχάλης Περβολαράκης, Αλέξανδρος Σκορίλας, Πέτρος Τσιτσιπάς και Αριστοτέλης Θάνος. Αρχηγός αποστολής είναι ο Απόστολος Τσιτσιπάς και ομοσπονδιακός προπονητής ο Δημήτρης Χατζηνικολάου.

Το Σάββατο (04/02) θα γίνουν οι πρώτοι δύο αγώνες των μονών, με ώρα έναρξης τις 11:00 το πρωί, ενώ την Κυριακή θα γίνουν οι υπόλοιποι αγώνες (ένα διπλό και δυο μονά), ξεκινώντας από το διπλό, στις 12:00 το μεσημέρι.

Καλή Επιτυχία Ελλάδα !!!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...