Menu
RSS
Τετάρτη, 24/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Περιφέρειας Πελοποννήσου | Οι βραβεύσεις στην Τρίπολη (εικόνες)

ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Περιφέρειας Πελοποννήσου | Οι βραβεύσεις στην Τρίπολη (εικόνες)

Στην έναρξη της εκδήλωσης τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή για τους νεκρούς της τραγωδίας των Τεμπών..

Το απόγευμα του Σαββάτου 18 Μαρτίου έγινε στο πνευματικό κέντρο Τρίπολης η προγραμματισμένη εκδήλωση της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης έγιναν και ειδικές βραβεύσεις σε πρόσωπα που έχουν στηρίξει την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Περιφέρειας Πελοποννήσου και έχουν συμβάλει με την παρουσία τους στην ανάπτυξη του Αθλητισμού στην Περιφέρεια.

Πιο συγκεκριμένα πέραν από τους αθλητές των σωματείων της Περιφέρειας που βραβεύθηκαν για τις διακρίσεις που απέσπασαν, βραβεύτηκαν και οι Κωνσταντίνος Πλέσσιας και Ανάργυρος Θεωδωρόπουλος.

Ο πρόεδρος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Περιφέρειας Πελοποννήσου κ.Κώστας Βινατσέλας στον χαιρετισμό του ανέφερε μεταξύ άλλων: "Βρισκόμαστε σήμερα εδώ για να εκφράσουμε την εκτίμηση και τον θαυμασμό μας σε όλους τους αθλητές που αγωνίστηκαν και πέτυχαν τους στόχους τους. Θέλω να δώσω και συγχαρητήρια στα σωματεία, που κάτω από δύσκολες συνθήκες καταφέρνουν και κρατούν τον στίβο σε ένα αξιοπρεπές επίπεδο στην Περιφέρεια", ενώ ζήτησε την βοήθεια Δήμου, Περιφέρειας και βουλευτών αναφορικά με την βελτίωση των αθλητικών εγκαταστάσεων. Τέλος ευχαρίστησε τους γονείς, καθώς όπως είπε "όλα ξεκινούν από το σπίτι".

Ο Αρκάς βουλευτής του ΠΑΣΟΚ -ΚΙΝΑΛ κ.Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος ανέφερε με την σειρά του: "Θέλω να ευχηθώ στους γυμναστές, στις οικογένειες των παιδιών αλλά και στα ίδια τα παιδιά να είναι ασφαλείς και να ζήσουν το όνειρο του αθλητισμού"

Ο Αρκάς βουλευτής της ΝΔ κ.Κώστας Βλάσης ανέφερε: "Όλοι γνωρίζουμε οτι οι επιτυχίες αυτές των παιδιών μας γίνονται με κόπο, προσπάθεια και αφήνοντας στην άκρη τον εύκολο δρόμο του να μην κάνεις τίποτα. Αξίζουν συγχαρητήρια και στους γονείς, που στηρίζουν τα παιδιά τους. Να ξέρετε οτι όταν προσπαθείς, πάντα φτάνεις στον στόχο σου".

"Σήμερα είναι μια γιορτή του αθλητισμού. Όλοι γνωρίζουμε τις ευεργετικές επιδράσεις της ενασχόλησης των παιδιών με τον αθλητισμό. Απόψε δεν είναι απλά η βραδιά του αθλητισμού, είναι η βραδιά των καλύτερων. Ξέρουμε όλοι πόση προσπάθεια χρειάζεται και πόσο μεγάλος αγώνας, προκειμένου να φτάσουν στις μεγάλες επιτυχίες. Συγχαρητήρια σε όλους. Διάλεξαν έναν δρόμο δύσκολο, που απαιτεί κόπους. Είναι ένας αγώνας που απαιτεί τεράστιες θυσίες", ανέφερε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Τρίπολης κ.Κώστας Τζιούμης.

Στην συνέχεια ο πρώην Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ.Πέτρος Τατούλης αναφέρθηκε στις υποδομές και την ανάγκη εξασφάλισης άριστων υποδομών. "Εύχομαι σε όλους καλή επιτυχία και καλές διακρίσεις. Πάντα πρέπει να θυμόμαστε τους πρωτεργάτες αυτής της μεγάλης προσπάθειας που ξεκίνησε για την περιοχή μας πριν από 40 χρόνια και βρίσκει άξιους συνεχιστές".

Τέλος ο πρώην Δήμαρχος Τρίπολης κ.Γιάννης Σμυρνιώτης ανέφερε: "Είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικό, πως αυτή η προσπάθεια συνεχίζεται. Οι υποδομές συνεχώς πρέπει να βελτιώνονται, γιατί οι ανάγκες είναι μεγαλύτερες. Είναι πολύ δύσκολο πλέον να κάνει πρωταθλητισμό και θα πρέπει η προσπάθεια των παιδιών να υποστηριχτεί".

Δείτε το σχετικό βίντεο:

www.drt915.gr 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...