Το ελληνικό ποδόσφαιρο στα χειρότερά του | Η στιγμή που ο Καραπαπάς πετάει φούστα στον Πρόεδρο της ΕΠΟ (vd)
Μετά το πέρας της σύσκεψης των έξι ΠΑΕ της Super League στα γραφεία της ΕΠΟ, ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού Κώστας Καραπαπάς είπε ότι «έχω κάνει δώρο μια φούστα στον Μπαλτάκο, να τη φορέσει φεύγοντας να δούμε αν του κάνει». Μόνο όσοι ήταν παρόντες γνώριζαν ότι κυριολεκτούσε.
Όπως φαίνεται στο παρακάτω βίντεο, ο Καραπαπάς πέταξε μία φούστα στον πρόεδρο της ΕΠΟ.
Όσο για το ποιος απαθανάτισε τη σκηνή, θα μαθευτεί πολύ γρήγορα.
Το μόνο βέβαιο είναι ότι η ΕΠΟ προτίθεται να καταγγείλει Ολυμπιακό, Μαρινάκη και Καραπαπά σε FIFA και UEFA. Η ομοσπονδία έχει στη διάθεσή της βιντεοσκοπημένο υλικό από τη σύσκεψη και θα το παραδώσει στις διεθνείς αρχές του ποδοσφαίρου.
Δείτε το βίντεο.
Σχετικά Άρθρα
- Σεισμός μέσα στη νύχτα κοντά στο Λεωνίδιο
- Το 1ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών «ΝΕΜΑ» άνοιξε τα φτερά του στη Δημητσάνα! (εικόνες)
- Λαϊκή Συσπείρωση Γορτυνίας: "Άμεσα αποκατάσταση βατότητας της ΕΟ Βυτίνας - Αρχαίας Ολυμπίας και διαμόρφωση εναλλακτικών διαδρομών''
- Τρόπαια | Οι Γορτύνιοι αποφάσισαν μαζική κινητοποίηση στις 15 Ιουλίου στο Υπουργείο Υποδομών!
- Πολιτιστικός Σύλλογος Τυρού | Μια χορευτική παράσταση αφιερωμένη στη μνήμη, τις ρίζες και τις ανθρώπινες διαδρομές (vd)
2 σχόλια
-
Η φούστα ήταν η δική του ή του Μαρινάκη; Γιατί λίγο μεγάλη την έκοψα. Τέλειωσαν αυτά που ήξεραν και έχουν νευράκια οι απόγονοι του στόλου; Ουστ υπόνομοι, υπόκοσμε. Πήγαίνετε εκεί που σας αξίζει. Μαζί με τα σκ@@@
-
λαθος....στα καλυτερα του ειναι ,με ολους αυτους






