Menu
RSS
Σάββατο, 04/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Αυγενάκης: «Δε μπορεί κάθε χωριό να έχει και γήπεδο»!

Αυγενάκης: «Δε μπορεί κάθε χωριό να έχει και γήπεδο»!

Είναι γνωστή στο πανελλήνιο η μεγάλη κόντρα ανάμεσα στον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη και την ΕΠΟ και συνάμα με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Κατά την επίσκεψή του στην Πρέβεζα και τη συνάντησή του με φορείς και εκπροσώπους αθλητικών συλλόγων, ο κ. Αυγενάκης δεν μπόρεσε να κρύψει τον εκνευρισμό του για τους παράγοντες του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, μιλώντας στους παριστάμενους.

Μεταξύ άλλων ο Υφυπουργός Αθλητισμού ξεκαθάρισε ότι: “Για εμάς όλα τα αθλήματα χωρίς καμία εξαίρεση, χωρίς δημοφιλία και λιγότερο δημοφιλία, έχουν αξία” και πρόσθεσε:

Μην κρυβόμαστε, έχουμε περισσότερα ποδοσφαιρικά γήπεδα από ότι σωματεία στη χώρα μας. Γιατί τότε είχε καλλιεργηθεί ένα κουσούρι, κάθε χωριό και γήπεδο ποδοσφαιρικό γιατί έτσι καλλιεργούμε τον αθλητισμό. Όχι! Έτσι καλλιεργούμε ένα εύκολο πράγμα που λέγεται ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, που ο καθένας μας έχει μία ποδοσφαιρική ομάδα και βλέπει τον εαυτό του ως μεγαλοπαράγοντα και το γήπεδό του ως το Γουέμπλεϊ, όπου δεν μπορεί να μπει καμία άλλη ομάδα. Όχι!”.

https://www.atpreveza.gr/

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...