Menu
RSS
Τρίτη, 16/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Αλέξανδρος Καλτεζιώτης | Ο νεότερος Αρκάς προπονητής που έλαβε πιστοποίηση από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Τένις (ITF)

Αλέξανδρος Καλτεζιώτης | Ο νεότερος Αρκάς προπονητής που έλαβε πιστοποίηση από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Τένις (ITF)

Η Παγκόσμια Ομοσπονδία Τένις (ITF) σε συνεργασία με την ΕΦΟΑ πραγματοποίησαν για πρώτη φορά στην Ελλάδα, τον Απρίλιο του 2023, επιμόρφωση (Play Tennis Course ITF), για έλληνες προπονητές τένις.   Επιλέχθηκε περιορισμένος αριθμός προπονητών από όλη την Ελλάδα, με κριτήρια να διαθέτουν πτυχίο προπονητικής  και να πληρούν τα κριτήρια της Διεθνούς Ομοσπονδίας Τένις.

Ανάμεσα σε αυτούς που επιλέχτηκαν ήταν και ο Αρκάς προπονητής τένις Αλέξανδρος Καλτεζιώτης του Συλλόγου Αντισφαίρισης Τρίπολης.

Ο Αλέξανδρος Καλτεζιώτης, πτυχιούχος προπονητικής του University of East London, αφού παρακολούθησε τα θεωρητικά και πρακτικά μαθήματα από τα στελέχη της διεθνούς ομοσπονδίας έλαβε μέρος στις τελικές γραπτές εξετάσεις της ITF όπου πέρασε επιτυχώς με βαθμό άριστα.

Όπως ανέφερε ο Αρκάς προπονητής: «Το τένις είναι ένα συναρπαστικό άθλημα. Τα τελευταία χρόνια είναι πολύ δημοφιλές σε παγκόσμια κλίμακα. Είναι πολύ σημαντικό  για έναν προπονητή να εμπλουτίζει τις γνώσεις του, να επιμορφώνεται συνεχώς και  να παρακολουθείς τις εξελίξεις της προπονητικής. Είναι μεγάλη ικανοποίηση να επιμορφώνεσαι από την Διεθνή Ομοσπονδία Τένις και να είσαι κάτοχος επίσημης πιστοποίησης.  Θέλω να ευχαριστήσω τόσο τα στελέχη της ΕΦΟΑ όσο και την υπεύθυνη προπονήτρια της ITF Vanjia Stuhli για την άψογη συνεργασία που είχαμε.»

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...