Η πρωταθλήτρια γυναικεία ομάδα του Αστέρα τιμήθηκε στο Παράλιο Άστρος (εικόνες)

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ και η Κοιν.Σ.Επ. Α Χώρα Νάμου συνδιοργάνωσαν στο Παράλιο Άστρος ειδική εκδήλωση αφιερωμένη στην πρωταθλήτρια γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΑΣΤΕΡΑ.
Σε μια υπέροχη βραδιά στο Παράλιο Άστρος και στο ανοιχτό θέατρο "Μελίνα Μερκούρη", ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ και η Κοιν.Σ.Επ. Α Χώρα Νάμου διοργάνωσαν συναυλία με λαϊκά τραγούδια και με αφιέρωμα στον σπουδαίο Άκη Πάνου.
Η εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε παρουσία του Προέδρου της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, κ. Γιώργου Μποροβήλου, του Αντιπροέδρου, κ. Δημήτρη Μποροβήλου και πλήθους κόσμου, ήταν αφιερωμένη στην πρωταθλήτρια γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ για την άνοδό της στην Α' Εθνική κατηγορία, με την αρχηγό, Γωγώ Καντζιώρα να παραλαμβάνει ειδική πλακέτα.
Τα τραγούδια του Άκη Πάνου ερμήνευσαν ο Γιώργος Αργυρόπουλος και η Κρητούλα Λαρδά, με την συμμετοχή των μουσικών: Μπάμπης Κυπριωτάκης - Μπουζούκι / Κυριάκος Μαρκόγιαννης - Κιθάρα / Σταύρος Μπούζιος - Ακορντεόν / Ανδριανός Κατσούρη - Κρουστά / Γιώργος Καραμούντζος - Μπάσσο.
Σχετικά Άρθρα
- Λεβίδι | Ο Δήμος Τρίπολης στηρίζει εκδηλώσεις που αναδεικνύουν τον πολιτισμό και την παράδοση (εικόνες)
- Τρίπολη | Το κακοποιημένο χελωνάκι έφυγε για το "ΑΝΙΜΑ"!
- Πανηγύρια 2025 στην Αρκαδία | Που και πότε θα γίνουν! (ανανεώνεται)
- Σαρωτική η γυναικεία ομάδα του Αστέρα στο πρώτο της φιλικό!
- Φτέρη Μηλιάς | Γιορτάζει το εξωκλήσι Αγίου Αδριανού και Ναταλίας
2 σχόλια
-
15.53 ΕΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ!!!! ΒΕΒΑΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ.........ΤΙ ΤΟΞΙΚΌΤΗΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΟΥΣ Σ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΟΛΗ...ΕΛΕΟΣ!!!!
-
Αυτά που κάνει ο Αστέρας με τις ομάδες του είναι για πολλά γέλια.