Menu
RSS
Κυριακή, 19/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Πόλος έλξης τουριστών και διέξοδος αθλητισμού το Αναρριχητικό Πάρκο στη Νεστάνη - Η ανακοίνωση του ΕΟΣ για τα εγκαίνια

Πόλος έλξης τουριστών και διέξοδος αθλητισμού το Αναρριχητικό Πάρκο στη Νεστάνη - Η ανακοίνωση του ΕΟΣ για τα εγκαίνια
Νεστάνη 2-9-2023!
Εγκαίνια Αναρριχητικού Πεδίου Βουλομένης!

 

Μια προσπάθεια του Ε.Ο.Σ. Τρίπολης, κλείνει ένα κύκλο 30 και πλέον ετών και παραδίδεται στην τοπική κοινωνία, αλλά και στην ευρύτερη αναρριχητική κοινότητα, ένα όμορφο αναρριχητικό πεδίο, που είναι εύκολα προσβάσιμο και μπορεί να καταστεί πόλος έλξης τουριστών αλλά και να δώσει άλλη μία διέξοδο αθλητισμού και δραστηριοτήτων στους νέους της Τρίπολης και της ευρύτερης περιοχής.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους συνέβαλαν διαχρονικά για αυτό το αποτέλεσμα ήτοι:
1) Τα παλαιότερα Δ.Σ. του Ε.Ο.Σ. Τρίπολης, που με Πρόεδρο τον Κώστα Κολόκα ξεκίνησε αυτό το εγχείρημα και μας έδωσε την ευκαιρία να συμμετάσχουμε στην πρώτη σχολή αναρρίχησης βράχου που διοργάνωσε ο Ε.Ο.Σ. Τρίπολης, αλλά και που μας μπόλιασαν με τη φιλοσοφία του συλλόγου για εθελοντική προσφορά και την αγάπη για το φυσικό περιβάλλον και που και εμείς με τη σειρά μας προσπαθήσαμε να μεταλαμπαδεύσουμε στα νεότερα μέλη του Συλλόγου.
2) Τους Εφόρους Αναρρίχησης Βασίλη Κάμαρη και Χρήστο Ρήγα, τον Θανάση Κακαρίκο, που επί πολλές θητείες και από διάφορα μετερίζια (Έφορος Αναρρίχησης, Αντιπρόεδρος και Πρόεδρος), τα υπόλοιπα μέλη των Δ.Σ. που επί 6 χρόνια δουλέψαμε μεταξύ άλλων και για την εξέλιξη του Αναρριχητικού Πεδίου και φυσικά στο προηγούμενο και στο παρόν Δ.Σ. του Ε.Ο.Σ. Τρίπολης που ολοκλήρωσαν αυτή την προσπάθεια!
3) Το Επιμελητήριο Αρκαδίας, που αποδέχθηκε παλαιότερη πρόταση μου, όταν ήμουν Πρόεδρος του Συλλόγου και υπέβαλε ολοκληρωμένη κοινή πρόταση με τον Ε.Ο.Σ. Τρίπολης για χρηματοδότηση του έργου από το πρόγραμμα Leader, που αν και δεν χρηματοδοτήθηκε τελικά τότε, μας άφησε "κληρονομιά" το φάκελο του έργου και τον οποίο στη συνέχεια τον κατέθεσε ο Ε.Ο.Σ. Τρίπολης στο Δήμαρχο Τρίπολης κ. Κωνσταντίνο Τζιούμη και το Δημοτικό Συμβούλιο, που αποδέχθηκαν την πρόταση μας και έτσι υλοποίησε ο Δήμος Τρίπολης αυτό το έργο για τη διάνοιξη 60 αναρριχητικών διαδρομών.
Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ στην τοπική κοινωνία της Νεστάνης, τον Προοδευτικός Σύλλογος Νεστάνης και τον Πρόεδρο της Κοινότητας Νεστάνης κ. Βασίλη Σπέντζο που και αυτοί μοιράστηκαν το όραμα μας και εργάστηκαν για αυτό το αποτέλεσμα.
Ένα ταξίδι ολοκληρώθηκε και ένα νέο, πιο απολαυστικό, ξεκινάει!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...