Menu
RSS
Σάββατο, 18/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Πρόκριση με ανατροπή για τον Αστέρα στην Ευκαρπία

Πρόκριση με ανατροπή για τον Αστέρα στην Ευκαρπία

Η ομάδα από τη Χαλάστρα ευτύχησε να προηγηθεί στο 19' όταν ο Τότσκα σέντραρε από τα δεξιά και ο Πόζογλου με ωραίο γυριστό, προ του Γκαρσία, έστειλε τη μπάλα στην αριστερή γωνία του Παπαδόπουλου για 1-0.

Οι Αρκάδες στη συνέχεια πήραν τα ηνία του αγώνα και απείλησαν στο 25' με τον Κασαπίδη ν' αποκρούει την κεφαλιά του Μπαρτόλο ωστόσο δεν μπόρεσε να κάνει το ίδιο, στο ίδιο λεπτό, και την αντίστοιχη κεφαλιά του Κρεσπί μετά τη σέντρα του Καλτσά για να γίνει έτσι το 1-1. Μάλιστα, ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων έκανε σωτήρια επέμβαση στο 29' όταν ο Μπαρτόλο σέντραρε και ο Μιριτέγιο έπιασε κεφαλιά όμως ο Κασαπίδης έπεσε στη δεξιά του γωνία και έδιωξε τη μπάλα με το ένα χέρι.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Ράσταβατς πέρασε τον Μάντζη αλλαγή με τον τελευταίο να χάνει στο 49' τεράστια ευκαιρία αστοχώντας από θέση βολής ενώ στο 51' ο Πόζογλου εκμεταλλεύτηκε το λάθος της άμυνας των φιλοξενουμένων και σούταρε όμως ο Παπαδόπουλος απέκρουσε με το ένα χέρι.

 

Οι Πελοποννήσιοι έκαναν την ανατροπή στο 54' καθώς ο Μιριτέγιο στα δεξιά βρήκε τον Μάντζη και αυτός δεν δυσκολεύτηκε να πλασάρει τον Κασαπίδη κάνοντας το 1-2 για να έρθει ο Καλτσάς στο 58' να σκοράρει διαμορφώνοντας έτσι το τελικό 1-3 που έδωσε στον Αστέρα το εισιτήριο για την επόμενη φάση του κυπέλλου.

Σημειώνεται πως ο Καμπανιακός απείλησε δύο φορές μέχρι τέλος, και αρχικά στο 86' όταν μετά από σέντρα από τα δεξιά, ο Παπαδόπουλος δεν κατάφερε να μπλοκάρει σταθερά προ του Μανιού και τελευταία στιγμή απομάκρυνε τη μπάλα με τα πόδια πριν ο Γιουκούδης γίνει παραλήπτης της για να τη στείλει στα δίχτυα. Έπειτα, στο 90' ήταν η σειρά του Μανιού να σουτάρει όμως ο Παπαδόπουλος απέκρουσε με τα πόδια.

Οι συνθέσεις:

Καμπανιακός (Σαπάνης): Κασαπίδης, Μπούσης, Νικολαίδης, Φροσύνης, Π. Καθάριος (Μανιός 65'), Σαρβανίδης, Πόζογλου (Ταΐρης 88'), Ν. Καθάριος, Γαρύφαλλος (Προσκυνητόπουλος 65'), Τότσκα (Ζαννάκης 77'), Γιουκούδης.

Αστέρας Τρίπολης (Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Καστάνο, Ατιένθα, Γκαρσία, Χουχούμης, Μουνάφο (Αλάγκμπε 77'), Σουρλής, Καλτσάς (Σίτο 89'), Μπαρτόλο (Μάντζης 46'), Μιριτέγιο, Κρεσπί (Ζουγλής 77').
 sdna.gr 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...