Αστέρας | Τα εισιτήρια για το ματς με τη Λαμία
Ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ για τα εισιτήρια του αγώνα με την Λαμία, την Κυριακή (22/10, 17:30) στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης". Ελεύθερη είσοδος για τις γυναίκες!
Εισιτήρια για την 9η αγωνιστική ημέρα του πρωταθλήματος Stoiximan SuperLeague 2023-2024 με την ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ, θα διατίθενται την Κυριακή 29 Οκτωβρίου, στα εκδοτήρια του γηπέδου "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" από τις 15:00.
Σύμφωνα με τον αθλητικό νόμο, όλα τα εισιτήρια αγώνα εκδίδονται ονομαστικά, βάσει του αριθμού ΑΜΚΑ και της επίδειξης του δελτίου αστυνομικής ταυτότητας του κατόχου. Κατά τον έλεγχο των εισιτηρίων στις εισόδους του γηπέδου από τα αρμόδια όργανα (αστυνομία, προσωπικό ασφαλείας), είναι απαραίτητη η ύπαρξη εγγράφου ταυτοπροσωπίας (ταυτότητα, διαβατήριο).
Οι τιμές για όλες τις θύρες με διαθέσιμα εισιτήρια αγώνα είναι:
15€ κανονικό, 5€ παιδικό
Στο συγκεκριμένο παιχνίδι ο ΑΣΤΕΡΑΣ προσφέρει δωρεάν είσοδο στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" για όλες τις γυναίκες, τιμώντας την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου του Μαστού και στέλνοντας το μήνυμα της ευαισθητοποίησης και της κινητοποίησης στη μάχη κατά της ασθένειας.
Ώρα ανοίγματος θυρών γηπέδου: 15:00.
Ώρα έναρξης αγώνα: 17:30.
Tags:
Αστέρας Τρίπολης,Σχετικά Άρθρα
- To τμήμα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης της ΑΕΚ Τρίπολης στο "επιλέγω ζωή"
- Χατζηδάκης - Κυρανάκης - Βλάσης | Ανακοινώσεις για πιο μόνιμες λύσεις στη Γορτυνία, έργα στη Μεγαλόπολη και επενδύσεις στη ΒΙΠΕ Τρίπολης
- Έκθεση Ζωγραφικής και Πηλού το Σαββατοκύριακο στο Παράλιο Άστρος
- Επιθεώρηση για αντιπλημμυρικά και αντιπυρικά έργα στην περιοχή του Δασαρχείου Βυτίνας (εικόνες)
- Με φανέλες του Αστέρα Χατζηδάκης, Κυρανάκης και Βλάσης! (εικόνες)






